FÅ STYLET HÅRET IMENS DU SOVER…

collager6
Hvis der er noget jeg ofte får komplimenter for, så må det være mit hår. Men jeg gør virkelig ikke rigtig noget ved det..  i hvert fald ikke særlig tit, da jeg ofte ikke har tid til at style det. Dog har jeg det smarteste trick i verden til at få håret til at se stylet ud og det er også gratis! Og så skal man endda bare sove på det.

Sådan gør du:

1. Red alt hår igennem og saml det højt ovenpå hovedet, så du ikke kan komme til at ligge på det.

2. Herefter sno håret rundt først  i en lang pølse og sno det så til en knold. Fastgør knolden med en elastik. Sørg for enden af håret bliver viklet pænt og rundt om knolden.

3. Sov på det!

Og vupti… næste morgen når elastikken er ude er der krøller på toppen… er der for meget “FRIZZ” kan du blande lidt hårserum og hårspray i hånden og fordele let ud i håret. Lettere bliver det næsten ikke. Ind i mellem kan jeg godt finde på at føntørre noget ekstra hold til krøllerne i håret inden jeg går i seng, hvis jeg ved jeg skal noget særligt dagen efter.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, HAIR, hairstyling. Bogmærk permalinket.

3 svar til FÅ STYLET HÅRET IMENS DU SOVER…

 1. Smart – jeg har medfødte slangekrøller, gad godt der liiige var en måde at et glat-hårs look lige kunne affødes om natten, så jeg også kunne skifte frisure på ingen tid 😀

  – Anne

  • Jo's skriver:

   Hehe.. det gad jeg nu også godt selv… Har selv et halvkrøllet høhår. Men finder jeg på noget så er du den første der får det af vide ; )))

 2. Karina Konrad skriver:

  “Fønne ekstra hold til krøllerne” … ? Det må du lige forklare.Jeg gør ikke meget i hårstyling og kender næsten ikke til det, så det er et fantastisk tip!

  Så fagtermerne er heller ikke helt på plads 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.