HVAD TAGER MAKEUP ARTISTEN DOG SELV PÅ?

11139940_10153224080248988_563740803_n
Hvis der er et sted jeg elsker at være så er det “behind the scenes”, men foran.. det er straks en anden sag. For nylig måtte jeg en tur i min egen makeup stol og foran kameraet til et nyt portræt. Selvom jeg jeg kender fotografen og jeg ved han er rigtig dygtig, så er det stadig ikke et sted jeg befinder mig særlig godt. Men med en god fotograf (og det har jeg altid sagt) kan ALLE få deres bedste side frem. Og med et stærkt portræt er man altid meget mere overbevisende i sit budskab.

Hvis du måske undre dig over hvad jeg kunne finde på at smøre i ansigtet selv til sådanne et fotoshoot, så får du lige de 10 her:

1. Base – 2x BB som jeg ofte blander sammen for kulørens skyld. Shiseido BB cream og Capture the Light fra Vita Liberata.

2. Clarins” Illumonating cheek colour” i farven “Sweet Rose” nr. 08.

3. Clarins “Joli Rouge Brillant” nr. 22.

4. På vipperne Maybelline’s nye “Lash Sensation”.

5. Benefit “Brows” til brynene.

6. Yves Rocher faste concealer stick.

7. Organiqs concealer blyant til den våde kant.

8. Elizabeth Arden kohl i grå som liner.

9. Extra kulør fra Vita Liberats nye “Self Tanning Bronzing Mineral Powder”.

10. Christian Dior ” Nude Tan” i farven 002 “sun light” på let skygge på øjnene.

Hvis du i øvrigt har lyst til at se portrættet af mig og læse artiklen, så finder du det lige HER hos Alt For Damerne.

Dette indlæg blev udgivet i BB Creams, BEAUTY TIPS, Benefit, Christian Dior, Clarins, Elisabeth Arden, Maybelline, Organiqs, PRODUCTS/MAKEUP, Shisheido, Vita Liberata, Yves Rocher. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.