SMØRELSE TIL DE TRÆNGENDE HÆNDER

11139797_10153224080273988_923653954_n
Det slår mig lige… at jeg faktisk aldrig har brugt håndcreme med solfaktor før. Men det skal jeg jo selvfølgelig! Hænderne er jo også udsat for UVA og UVB.

Purely Professional er et af mine danske favorit brands og de ved hvad de laver. For nyligt har de tilføjet mere lækkerhed til deres serie af hudpleje. En anti-age håndcreme med SPF 15, algeekstrakt, hybenkerneolie og sheabutter der plejer, beskytter, forebygger og gennemfugter hænderne. Du finder den HER til 125 kr.

I øvrigt bor mine håndcremer for det meste i bilen… det er altid der jeg husker at bruge dem – Hvor gemmer du din håndcreme?

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, PRODUCTS/SKINCARE, Purely Professional. Bogmærk permalinket.

7 svar til SMØRELSE TIL DE TRÆNGENDE HÆNDER

 1. Pia Randlev Poulsen skriver:

  På skrivebordet, i køkkenet, sammen med neglegrej og ved sengen 🙂

  Den må prøves….

 2. Birgitte B skriver:

  Natbordet og håndtasken 🙂

 3. rijaH skriver:

  For filan den må jeg ha fat i! Det eneste de ku præstere med spf i matas var Ole Henriksens og det var lige over min prisklasse 🙁

 4. Nanna skriver:

  En i tasken og en på badeværelset… Men en i bilen var heller ikke en dum idé 😉 Er vild med at der er spf i!

 5. Birgit A skriver:

  Jeg bruger Ceridal fedtcreme, som er ligeså godt som Locobase Repair, men lidt billigere. Det er nødvendigt efter tidligere tiders angreb af nikkelallergi i hænderne.
  Jeg har altid en lille tube i tasken, og to større tuber hhv. i køkkenet til at redde hænderne efter kontakt med opvaskemiddel, og i badeværelset.
  Jeg undgår håndcreme med et højt indhold af glycerin. Det virker som om glycerinen lægger sig ovenpå min hud uden at trænge ned og fugte, så mine hænder føles dejligt glatte, men tørre under cremen. Det betyder, at jeg i store træk slet ikke kan bruge de gængse håndcremer, for de fugter ikke mine hænder. Jeg ved ikke om der et højt indhold af glycerin i Purely Professional håndcremen?

  • Jo's skriver:

   Jeg ved hvad du mener med at det ikke trænger ordentlig ind i huden og fugter. Håndcremen her er der ikke høj koncentration af glycerin i og jeg synes at mine hænder føles “rigtig” fugtet : )))

 6. Helle Dannemand skriver:

  Jeg bruger rigtig meget håndcreme i løbet af dagen, så jeg har en på sofabordet, en i køkkenet, en i tasken og en på skrivebordet på jobbet.

  Så der er (næsten) altid en ved hånden 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.