SIG IKKE ET ORD OM VAND! OG HVAD ER NU DET MED SPONSERET DIT OG DAT?

11149086_10153236090028988_1858728430_n
Der står intet her du ikke allerede ved… og jeg ved det! Jeg har altid været dårlig til at drikke vand og har mere kaffetørst end vandtørst. Nogle gange får jeg endda en smule spat når jeg høre andre give skønheds- og sundhedsråd som “drik rigeligt med vand”!   Men er der noget om snakken?!

 Jeg ser altid det hvide i øjnene som et tegn på sundhed og ungdom. I mange måneder syntes jeg at jeg ikke længere var så hvid i det hvide af øjet… nærmest lidt uklar og en lille bitte gulig. Og det irriterede mig helt vildt… synes jeg så ekstra træt ud. Men så var jeg en dag til noget messe med hende HER og spurgte om hun kunne se det samme. Det kunne hun! Så gav hun mig et super råd som jeg forsøger at følge hver dag nu. Drik 1 liter vand pr. 30 kg du vejer. Og det gør jeg og mine øjne er klare igen. Udover det drikker jeg gennemgående alt for meget kaffe, men forsøger at drikke et glas vand før eller efter min kaffe.

Men bortset fra min egen historie om vandet og øjnene, så er vand jo godt for noget og måske Heidi’s huskeregel også inspirere dig til at drikke mere vand.

I morgen kan du regne med lange og fyldige vipper på bloggen og så lander den første sponseret video… ja ingenting kan man ikke handle ind for hos købmanden. Så nu slipper der relevante sponseret videoer, læsertest og konkurrencer ind på bloggen. Men aldrig noget jeg ikke selv som professionel makeup artist eller hårstylist kan stå inde for.

Disse 3 former for sponseret samarbejde/arbejde er hvor min grænse som blogger går. Og derfor finder du ikke feks ikke en video om et produkt som jeg ikke selvkan stå inde for som professionel makeup artist og hår stylist. Min troværdighed er grundkernen i bloggen og det er vigtig for mig at du ved det. Håber du tager godt imod og gerne giver din mening til kende?

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS. Bogmærk permalinket.

Et svar til SIG IKKE ET ORD OM VAND! OG HVAD ER NU DET MED SPONSERET DIT OG DAT?

  1. uhh – jeg har det lige som dig med vand… men prøver!!!
    Engang skal det nok lykkes!!
    God weekend

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.