“DET TROR DU IKKE PÅ” VIPPER FRA MAGNETIC LASH

collager8
(Sponseret)

Jeg har testet Magnetic Lash. En volume og længde opbyggende mascara… og du behøver ikke være makeup artist for at iføre dig disse vipper.

Produktet består af en almindelig mascara og en fibermascara (lash builder) som skiftevis bruges for at bygge lagene op. Jeg har kun selv prøvet 3 lag, da jeg synes det er mere end rigeligt (se billed – 3 lag).

Tjek video ud, få tipsene og se hvor let Magnetic Lash er at arbejde med. Prisen er 250 kr for begge produkter pr. 1 maj og fås bl.a. i Magasin. Nærmeste forhandler 26202066.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Magnetic Lash, VIDEO GUIDE, Videoguide. Bogmærk permalinket.

37 svar til “DET TROR DU IKKE PÅ” VIPPER FRA MAGNETIC LASH

 1. Wow det er jo helt vildt! Det skal jeg klart prøve, tak for tip!

 2. Maria Lisette skriver:

  Temmelig imponerende må man sige! :-)=

 3. Marie Rasmussen skriver:

  Fedt med en video!
  Den mascara skal jeg helt afgjort ha fingre i. Super flot og imponerende resultat!!!

  • Jo's skriver:

   Det er altid lidt nemmere at vise et produkt rent faktisk har en effekt på en video frem for et billed : )))

 4. Sarah skriver:

  Wow den må jeg bare have.
  Lige et andet spørgsmål. Hvilken farve er det du har på neglene?

  Mvh Sarah

  • Jo's skriver:

   Sjovt er faktisk blevet spurgt flere gange denne uge hvad jeg havde på neglene. Det er en af mine favoritter fra Vinylux “Bloodline”… SÅ pæn : )))

 5. Mette E. skriver:

  Vildt fedt at se et resultat, som er så synligt! Jeg synes altid der bliver lovet fyldigere og længere vipper, men ser det aldrig på mig selv når jeg bruger mascara. Og dejligt den kan vaskes af, har nemlig også altid samme problem med sorte rande om morgenen, selvom man egentlig har vasket den af dagen før. Den må jeg have fat i!

  • Jo's skriver:

   Det er det der er så fedt.. den mascara lover jo netop ikke for meget og måske mere sådan et resultat man forventer når man køber en almindelig mascara der lover længde og fylde : )))

 6. Karin V Sørensen skriver:

  Kære Jo!
  Allerførst: nøj du har en behagelig stemme! 😀
  Dernæst, minder dette produkt du tester her ikke meget om Divaderme?
  Sidst: jeg har ret lange, naturlige vipper, og jeg ved godt det kan lyde som et luksusproblem, men de er så lange at de bukker bagover! Dvs hen på eftermiddagen sidder der et lag mascara under mine øjenbryn, altså på huden. Har du et forslag til hvordan jeg kan få rettet mine vipper lidt?
  Vh Karin

  • Jo's skriver:

   haha… tak Karin.. Man synes jo altid selv man lyder som en spade ; )

   Jeg kender ikke divarderme.. har du prøvet den?

   Ved godt også det kan være udfordrende med meget lange vipper. Jeg har dog aldrig
   hørt man kan rette vipperne. Har du prøvet at google det eller tjekke youtube. Tænker da i hvertfald som udgangspunkt du skal bruge vandfast eller tårefast mascara så det ikke farver under brynet. Eller ville jeg bare nøjes med at få vipperne farvet og så droppe mascaraen. Det ved jeg nogle gør fordi deres vipper er for lange og fyldige, så mascara bliver for meget. Håber det kan hjælpe dig lidt på vej uden at jeg har set dine vipper : )))

   • Karin V Sørensen skriver:

    Nå ja, vandfast mascara! Ding Dong hvorfor har jeg da ikke selv tænkt på det 😀
    Rigtig god weekend 🙂

   • Karin V Sørensen skriver:

    Og mht Divaderme, pt bruger jeg en de har til øjenbrynene. Det er små fibre så det ser fuldstændig naturligt ud, ligner rigtige øjenbryn.
    Jeg har ikke prøvet Divaderme mascaraen fordi jeg bruger kontaktlinser og har tænkt at alle de små fibre da må irritere linserne helt vildt!

  • Birgitte B skriver:

   @Karin – jeg har haft samme problem som dig, især på varme dage. Jeg er begyndt at bruge Fiberwig mascaraen. Den smitter slet ikke af. Og kan fjernes med varmt vand! Kh. Birgitte

   • Karin V Sørensen skriver:

    Hej Birgitte B 🙂
    Ej hvor godt! Tak for det råd, det vil jeg prøve!
    God weekend 🙂

 7. Janni Stadsvold skriver:

  Det er et fantastisk produkt, der gør hvad den lover. Jeg er afhængig 🙂

 8. Trine Andersen skriver:

  HOLD NU OP!! Det må jeg nok sigesige.. Jeg er helt mundlam. Den skal bestemt være i min makeup samling 😀 Tak for endnu et fantastisk oplæg!

 9. Christina Kronborg skriver:

  Kommer den mon i en vandfast udgave ??
  Har så stive og lige vipper, at jeg bruger vippebukker og skal bruge en god vandfast mascara for at fastholde bukket….

  • Jo's skriver:

   Den er tårefast. Ved dog godt hvad du mener, men jeg bøjer stort set ikke vipper mere, så har heller ikke bøjet dem imens jeg har testet Magnetic. Hvordan fungere det når du bruger tårefaste? : )))

   • Christina Kronborg skriver:

    Har aldrig prøvet en tårefast, men derimod en bunke såkaldte vandfaste, som bare ikke lever op til mine ønsker 🙁
    Holder øje med din blog og mere om testpanelet 😉

 10. Ida skriver:

  Det er i hvert fald et fantastisk resultat, du har fået!

 11. Signe skriver:

  Wow, det er jo imponerende. Den vil jeg gerne prøve til mine korte vipper 😀

 12. Eva Sjælland skriver:

  INTET mindre end perfektion!! Den MÅ og SKAL jeg have nallerne i!!!

  • Jo's skriver:

   Jeg har jo lidt svært ved at bruge min almindelige mascara nu : ))) Så pas på du kan blive afhængig!

 13. Anna skriver:

  Det ser jo ret vildt ud! Lidt pricy, men det ser jo ud til at virke 😀

 14. Mette S skriver:

  Nuuuj – hvor er det smukt ♡
  Jeg har meget lyse vipper og svært ved at lægge macaraen på helt inde ved roden ovenpå – så at sige 😉 så når jeg blinker er der et lille bitte stykke lyst vippe, argh!
  Og de er jo tynde nok i forvejen… anyway – er denne nem at lægge på helt inde ved roden for en fjumre-fingret en som mig?
  Jeg har også prøvet med farvning, men det holder ikke så længe. ..

 15. Sofie skriver:

  Hej Jo!
  Jeg døjer med, at når jeg lægger mascara (og i det hele taget), lægger mine vipper sig i bundter. Jeg har prøvet tricket med at vrikke børsten fra side til side mens jeg lægger det på, eller at “rede dem ud” med en gammel, renset mascarabørste efterfølgende, men intet synes at virke. Resultatet er så grimt, at jeg på det sidste har givet op, og helt undgået at bruge mascara.
  Har du et godt råd til en anden teknik eller en anden mascara? De seneste, jeg har tumlet med, har været Loreal’s Volume Million Lashes og MaxFactors Masterpiece Max. Jeg er ikke klar over, om problemet er mine vipper, min mascara eller min teknik, men jeg synes, at det tidligere har fungeret rigtig godt for mig med Masterpiece Max – men nu vil vipperne bare overhovedet ikke té sig.

  Jeg håber, du kan hjælpe med et tip!

  De bedste hilsener,
  Sofie.

 16. Sofie skriver:

  (Denne kommentar er bare for at få notifikationer om nye kommentarer)

 17. Pingback: VIL DU TESTE MAGNETIC LASH? | Jo's Makeup Blog

 18. Pingback: HOLDER DEN? LÆSERNE HAR TESTET MAGNETIC LASH.. | Jo's Makeup Blog

 19. Corporate Mor skriver:

  Fantastisk! Den skal straks på listen. Hvordan klarer den sig i kontakt med løbende øjne, og svedig cykeltur?

  • Jo's skriver:

   Den er netop tårefast, så en klon mellem en vandfast og en almindelig mascara : )))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.