5# – MIT MAKEUP ARTIST KIT FRA A-Z

collager9-002
Så har jeg fundet de meste brugte arbejds-skygger frem… måske synes du de ligner hinanden mere eller mindre. Det gør de måske også på billederne. Nogle er helt matte, andre med lidt shimmer andre med pearl effekt. Og nogle gange kan jeg pludselig stå og mangle en bestemt brun , selv jeg har 30 forskellige nuancer af brun. Men så mangler den måske en snert af noget mere varme o.s.v.

Skyggesiden er at jeg aldrig som i aldrig kan få nok skygger. Her er mine favoritter i de mere naturlige nuancer:

1. Clarins – “Cream to Powder -Matte” øjenskygger.

2. Marc jacobs – “The Lolita Palette”

3. Elizabeth Arden – Eye shadow quad “Chic Browns”.

4. Sisley – Phyto ombres “1 Dream”.

5. MAC – 15 selvvalgte skygger i palette.

6. To Faced – “Natural Matte”

7. Bobby Brown – “Smokey Nudes” Palette.

Kig i øvrigt forbi bloggen i morgen, hvis du vil se hvordan du kan være med i læserpanelet om at teste denne “vilde” mascara HER.

Dette indlæg blev udgivet i Bobbi Brown, Clarins, Elisabeth Arden, MAC, Makeup Artist, Makeup artist A-Z, Marc Jacobs, PRODUCTS/MAKEUP, Sisley, Too faced. Bogmærk permalinket.

11 svar til 5# – MIT MAKEUP ARTIST KIT FRA A-Z

 1. Salli skriver:

  Hvor ser den fra Marc Jacobs skøn ud <3

 2. Candice skriver:

  Wow these are great!

  Candice | Beauty Candy Loves

 3. Birgitte B skriver:

  Jeg elsker Too Faced paletterne. Har selv en mat én af slagsen, som jeg købte i England sidste år.

 4. Betina Berg Holm Andersen skriver:

  Hej Jo
  Leder med lys og lygte efter en øjnskygge som er grå/lilla…altså en skygge der umiddelbart er grå men med en varme og dybde så den også syner lilla…skal ikke være helt mat men heller ikke med for meget shine….Tænkte du om nogen kan give mig en ide om hvor jeg kan finde en sådan.
  Tusind tak for en super blog 🙂

 5. Stina skriver:

  Ih, hvor ville jer gerne vide præcist hvilke farver du har i din MAC palette – please, del med os! Betina, har du prøvet Satin Taupe fra MAC – den er grå/lilla/brun på den helt rigtige måde, synes jeg 🙂

  • Betina Berg Holm Andersen skriver:

   Hej Stina
   Nej, den har jeg ikke prøvet, men det vil jeg straks gøre…tusind tak for hjælpen.

 6. Pernille skriver:

  Først og fremmest tak for en skøn blog. Det er virkelig en fornøjelse at følge dig 🙂 Jeg ville høre dig ad, hvilken øjenskygge palette, som du vil anbefale, når jeg går efter varme nuancer som brune/gyldne, og hvor der også er nogle lyse mellem?

  • Jo's skriver:

   Taaak dejligt du har lyst til at læse med : ))) Hos MAC kan du selv sammensætte 4 skygger og samtidig få professionel rådgivning fra en makeup artist omkring farvevalg. Det er mit bedste bud : )))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.