VIL DU TESTE MAGNETIC LASH?

11164219_10153250198068988_834196940_n
(Sponseret)

Jeg er vild med når I læsere også selv får lov til at teste med. Og selvfølgelig skal I også teste Magnetic Lash.. Hvis du missede indlægget og videoen med mascaraen der netop ikke lover for meget fylde og længde.. kan du se/gense det HER.

Hvem melder sig på banen? Skal bruge 3 læsere… som selvfølgelig har korte vipper og vil teste Magnetic Lash, samt efterfølgende anmelde produktet her på bloggen.

1. Det er vigtigt du følger brugsanvisningen (evt kan du se min video – HER).

2. Tager et billed uden og med mascaraen (bare et øje er fint).

3. Sender mig en kortfattet vurdering af produktet senest 10.5-15.

Skriv i kommentarfeltet hvis du vil være med, samt din mailadresse. Så skriver jeg en mail til de 3 læsere der skal teste Magnetic Lash i aften – Håber du har lyst til at teste med.

Dette indlæg blev udgivet i Læserne tester..., Magnetic Lash, PRODUCTS/MAKEUP. Bogmærk permalinket.

83 svar til VIL DU TESTE MAGNETIC LASH?

 1. Sofie Bindslev Jensen skriver:

  Det vil jeg så gerne!

 2. Sara v skriver:

  Jeg vil rigtigt gerne teste 🙂 Har korte og kedelige vipper. Og er samtidig studerende, så man begiver sig ikke sådan lige ud i nogle nye dyre ting. I en periode fik jeg lavet permanent buk på vipperne og det savner jeg til tider.

 3. Rikke skriver:

  Jeg vil VILDT gerne være testperson. Jeg har korte øjenvipper, som både bliver bukket og får 100 lag mascara for at komme til at se ud af noget, så jeg tror, at jeg ville være en super testperson 🙂 Desuden går jeg pt hjemme med en diskusprolaps i ryggen og har meget ondt (også af mig selv), men det betyder også, at jeg har god tid til at teste mascara som forhåbentlig giver lange, smukke bambi-vipper og dermed også lidt øget selvtillid og selvvære 🙂 Kh Rikke

 4. Det vil jeg vildt gerne teste!:)

 5. Signe Marie Marott Bentzen skriver:

  Jeg vil gerne være med til at teste, var ret imponeret over det du viste i videoen 🙂

 6. Julie skriver:

  Jeg vil rigtig gerne teste :-).. Mangler stadig at finde det, der matcher mine vipper. Mine vipper er meget tynde og fine, så jeg mangler at finde et produkt, der får dem til at se skønne ud, uden de bliver tunge og ‘oveermalet’

 7. Kathe H skriver:

  Orv det ligner lige sådan en mascara, som jeg er på udkig efter.
  Den vil jeg rigtig gerne teste for at se om det virker for mig. Jeg synes i forvejen, at det er svært at finde en god mascara, som giver længde og fylde – og ikke kun volume eller længde.
  Det kunne være interessant at teste 🙂

 8. Cecilie D. skriver:

  Jeg vil rigtig gerne teste magnetic lash! Har hørt meget godt om den og kunne godt tænke mig selv at teste den. Jeg har ret kedelige vipper som ikke gider bue, så det ville være fedt!
  ceciliedupont@hotmail.com

 9. Maria Suzette Vergmann skriver:

  Ville elske at teste, har korte små øjenvipper der bare ikke rigtig vil noget. Er fitness instruktør så har ikke mulighed for at smøre ti lag mascara på vipperne.

 10. Karen Nicolaisen skriver:

  Hej
  Jeg melder mig helt frivilligt som testperson 😀

 11. Paula skriver:

  Vil vildt gerne teste! Har set billeder af hvad det kan, men er meget skeptisk. Jeg har asiatiske viper – korte og lige. Derudover får jeg tit allergisk reaktion på meget makeup, så kaster mig ikke særlig tit ud i at prøve nyt. Men den her frister meget……

 12. Anette Sidor skriver:

  Den vil jeg gerne prøve. Mine vipper er tynde og relativt lyse og korte… Mon den kan trylle dem lidt mere spændende?

 13. Birgitte B skriver:

  Jeg vil gerne teste 🙂 mine vipper er helt lyse og ikke særlig lange eller fyldige…
  Mail: bbr2605@gmail.com
  Kh. Birgitte

 14. Saima skriver:

  Ej hvor sjovt at vi læsere får lov

 15. Emilie da Silva skriver:

  Jeg vil gerne teste den 🙂

 16. Line Brinch skriver:

  eeeeeeej dem vil jeg rigtig gerne prøve!

 17. Magda Teresa skriver:

  Jeg vil gerne prøve! 🙂 Jeg har ganske almindelige lyse vipper.. Ligesom så mange andre er jeg også på SU, så har lidt svært ved selv at skulle købe en mascara for 250 kr :p

 18. Anne Koch skriver:

  Efter vippeextentions er mine vipper blevet meget korte/knækket og har indtil nu ikke fundet noget der kan få dem til at se længere ud. Ville elske at teste dette produkt 🙂

 19. Caroline Hessner skriver:

  Det kunne da være fedt.
  Jeg har mega korte vipper – Sådan går det med vel når ens mor er rødhåret og man har en far der næsten kan betegnes som albino. Brugte en lang periode falske vipper, hvilket jeg elskede.

 20. Elisabeth skriver:

  uhhh, jeg vil såå gerne prøve at teste dem 😀
  Jeg har virkelig nogle tynde og korte øjenvipper (næsten ikke eksisterende øjenvipper).
  Jeg har så svært ved at finde den rigtige mascara til at forlænge mine vipper samt give det der “bambi-effekt”… Så nu må jeg krydse fingre og tæer for at jeg bliver udvalgt 😀 hehe

 21. Joan Arler skriver:

  Jeg vil gerne teste. Har næsten usynlige vipper 🙂

 22. Ac skriver:

  Den vil jeg gerne prøve 🙂

 23. Mia HB skriver:

  Jeg vil gerne teste! Jeg havde engang lækre lange buede øjenvipper (engang er desværre lig med da jeg var 15…). Så fik jeg en rygsygdom, medicin og bum – væk var tykt hår og pæne vipper. Men den der fætter af en mascara lyder jo som svaret på mine bønner – håber på at kunne teste om den er 😉

 24. Lise R skriver:

  Jamen jeg melder mig da gerne!

 25. Celina M skriver:

  Jeg ville eeeeelske at teste den mascara! Leder desp efter en ny mascara og overvejer virkelig denne, derfor ville dette være en ideel mulighed for at prøve den af!
  Jeg har kedelige vipper og leder som sagt efter en mascara der kan give nyt liv til min vipper 🙂

  Jeg vil gerne !! 😀

 26. Tina Caritas skriver:

  Håber så meget jeg må teste denne fantastisk mascara

 27. Karin V Sørensen skriver:

  Det vil jeg meget meget meget MEGET gerne 😀

 28. Ida skriver:

  Du kan tro, jeg vil være med! Mine vipper er så korte og få, at jeg har brug for al den hjælp, jeg kan få. Og dine vipper i indlægget var jo for vilde!

 29. Anne Katrine skriver:

  Det vil jeg rigtig gerne 🙂

 30. Trine Borup skriver:

  Det vil jeg gerne. Jeg har de ynkeligste små vipper, de nederste kan jeg slet ikke lægge mascara på uden det ser helt åndsvagt ud!

 31. Christel Dea Borres Hansen skriver:

  Hej Joesmakeupblog
  Jeg kunne godt tænke mig at være med i din testpanel, fordi at jeg har korte øjenvipper. Jeg har altid haft korte og lidt kedelige øjenvipper. Det ligger lidt i mine gener, da næsten hele min mors side har korte øjenvipper, da de er Filippinere og er lidt “anerkendte” for at have korte vipper, og nok en af de lande som prøver lidt af hvert for at få lange lækre vipper. Jeg har forsøgt alt og testet det meste på markedet, og derfor kunne jeg godt tænke mig at begive mig ud i noget nyt.

  Jeg krydser fingrene for det bliver mig.

  Mvh. Christel
  christeldbh@gmail.com

 32. Caroline Sofie Brygger Thøgersen skriver:

  Hej 😀
  Jeg vil herre gerne være med! Jeg har så korte vipper og har nærmest prøvet alle mascaraer, serummer osv, uden at have fundet en der virkelig kunne give en god længde. Krydser hænder og fødder!
  Mvh Caroline

 33. Rikke skriver:

  Kunne da være fantastisk og prøve at være tester 🙂

  go dag til dig

 34. Nanna G skriver:

  🙂
  Jeg har ikke super korte vipper, men som rødhåret med lyse vipper kræver det også en del af en mascara – og vil derfor gerne være på dit testhold 🙂

 35. Trine Andersen skriver:

  Jeg er også meget interesseret i af afprøve dette, da jeg godt kunne finde på at købe produktet selv 🙂 Kontakt mig endelig! 🙂

 36. Nathja Kiki Jensen skriver:

  jeg vil rigtig gerne være med! Jeg har lige haft vipper på og derfor er mine vipper blevet rimelig kort og kunne være sjovt og se om dette kunne hjælpe med at få dem lange igen 🙂

 37. Signe Dilling skriver:

  Super lækkert, at vi læsere kan få lov til at teste. Jeg vil rigtig gerne være med til at give min vurdering af dette produkt. Jeg har længe overvejet, at få lavet Eyelash Extension, da mine egne vipper stritter ligeud og er meget korte. Derfor ville det være den perfekte mulighed for, at prøve en anden løsning, som forhåbentligt virker godt!
  isignemoeller@gmail.com
  KH Signe

 38. Michelle M skriver:

  Jeg vil super gerne være en del af testpanelet. Krydser fingre.. 🙂 Har selv overvejet at investere i netop denne!

 39. Sascha skriver:

  Jeg vil rigtig gerne være med til at teste den. Jeg bliver lige fascineret hver gang jeg ser hvor lange dine vipper blev ved brug af mascaraen, så jeg håber at jeg bliver en af de heldige 🙂

 40. Helle C. Reher skriver:

  Uhh, det ku en “ældre” dame på 43 godt tænke sig at prøve! Tænk hvis jeg kunne imponere veninderne og mine døtre med sådan nogle flotte vipper, vipper som er mine egne og IKKE extensions 😀
  Jeg krydser SÅ meget fingre 🙂
  MvH Helle

 41. Heidi Kjeldgaard skriver:

  Jeg vil gerne teste. Som trofast bruger af Este Lauder double wear mascara, er det måske på tide at komme ud af comfort zonen

 42. Helle skriver:

  Jeg har pt. extentions på vipperne, men skal have dem af pga. pollen allergi. Jeg kan ikke holde ud at have dem på. Så mine vipper bliver lige om lidt ultra korte vipper igen. Jeg vil gerne prøve at teste denne.

 43. Line skriver:

  Det kunne jeg virkelig godt tænke mig! Mine vipper kunne godt bruge lidt hjælp 🙂

  /Line

 44. Karoline skriver:

  Halløj 🙂
  Jeg vil super gerne være med til at teste dette produkt! Mine øjenvipper er korte og lige, og tit resulterer dette i at jeg ikke orker at bøvle med mascara, øjenvippebukker osv.. Har prøvet det meste, lige fra fibermascara til utallige mascara primers, men intet ser ud til at virke. Håber du vil overveje mig som anmelder.
  Hilsen Karoline 🙂

 45. Marie Joost skriver:

  Vil elske at teste! Har snart prøvet alt for at få længere vipper :/ sidst har det været eyelash extension men blev træt af at have følelsen af at have make up på hele tiden. Eyelash extension har desværre også gjort meget skade på mine vipper og man kan nærmest ikke se når jeg tager mascara på. Ville elske at se om det her kunne gøre at jeg endelig ville blive glad for mine vipper .

 46. Pernille skriver:

  Jeg vil super gerne teste denne mascara! Jeg har super korte og lyse vipper, jeg skal giftes til sommer og vil super gerne have flottere vipper! 🙂

 47. Jeanette skriver:

  Den vil jeg super gerne teste!
  Har meget korte vipper, og næsten ingen forneden ved øjet, så kunne være super at prøve denne, og se om den kan fremhæve de få jeg så har! 🙂

 48. Mette Kristensen skriver:

  Det vil jeg rigtig gerne. Har korte øjenvipper og så svært ved at finde en mascara, som jeg synes virker ordentligt. Synes især det er unfair at min dejlige datter på 2,5 har fået de fineste lange og buede vipper. Min søn på 4 måneder har også længere vipper end mig!

 49. Stine skriver:

  Ja ja ja ja… Vil så gerne teste!!
  Shedelund@hotmail.com

 50. Signe O W skriver:

  Det vil jeg da også gerne! Jeg er i gang med at skrive bachelor, så det her ville være den perfekte overspringshandling 😀

 51. Ej, jeg vil så gerne teste. Efter at have set dit sidste indlæg om Magnetic Lash blev jeg helt vild for selv at prøve sættet. Mine vipper har nemlig ikke så meget at byde på. De er sorte, men ret korte og derfor er jeg altid på udkig efter produkter, der kan give dem det der ekstra “swung” jeg krydser fingre og tæer 🙂

 52. Amalie Gunner skriver:

  Jeg vil meget gerne teste!
  Min mail er: amaliegunner@hotmail.com

  Hilsen
  Amalie

 53. Mia Voergaard skriver:

  Hej.
  Den vil jeg virkelig gerne prøve… lige nu bruge jeg Jane Iredale Pure-lash conditioner under min almindelige mascara. Det giver også meget god ekstra fylde, men ikke samme resultat som man ser i din video.

 54. Randi skriver:

  Jaaaaaaa:) jeg vil heeeelt vildt gerne være med til at teste:)!

 55. Nanna skriver:

  Jeg kunne godt bruge en ny mascara, jeg bruger ikke neulash og andre ting, da jeg ikke tror det må være så sundt og kender en del der har fået svien og kløen, men lange vipper er jeg fan af 🙂 krydser fingre

 56. Christine L skriver:

  TAG MIG, TAG MIG, TAG MIG!
  Mine vipper er hverken lange eller buede (heldigvis er de i det mindste mørke) og jeg har efterhånden været forbi en milliard forskellige produkter, der lover både det ene og det andet. Den her kan måske (forhåbentlig) klare jobbet 🙂

 57. Jeg vil gerne teste for dig 🙂

 58. pia sroka skriver:

  Jeg vil meget gerne teste,mine vipper er ikke særligt lange.
  piastulle@hotmail.com

 59. Malene skriver:

  Dét gad jeg godt! Jeg er nybagt mor og det er sjældent at der er tid til det store – men mascara får jeg da klemt ind i kalenderen. Det kunne være sjovt med en, der så sparker røv!

 60. Chris skriver:

  Wee….. Den vil jeg gerne teste.

  Har heller ikke super korte vipper, men til gengæld er det de mest stride og trælse vipper der bliver bukket og påført vandfast mascara for overhovedet at kunne vedholde den flotte bue.

  Kunne være SÅ fedt at teste en tårefast mascara 🙂

 61. Chris skriver:

  UPS….
  Glemte mailadressen – men den kommer her:

  chriskronborg@gmail.com

 62. Maria Ørum skriver:

  Jeg vil gerne prøve 🙂

 63. Josefine Lauritsen skriver:

  Det vil jeg meget gerne 🙂

 64. Trine Rasmussen skriver:

  Det vil jeg vildt gerne hjælpe med at teste. Her gået med vipper på, men skal til at afvende mig selv, da jeg ikke på have dem på på min uddannelse. Og min egnen er så korte, så hvis jeg kunne få lidt længde og fylde med denne ville det være fantastisk 🙂

 65. Gitte Manskov Hersom skriver:

  Jow tak, det vil jeg da mægtig gerne!

  Til sommer skal jeg til min søsters bryllup og vil selvfølgelig gerne se vildt lækker ud. Jeg har dog nogle rimelig triste øjenvipper, så det vil gøre mig virkelig glad hvis jeg fik lov til at teste den der.

 66. Dorte Daugaard skriver:

  Ej, den vil jeg sørme gerne teste!
  Mine korte asiatiske vipper kunne godt trænge til et boost 🙂

 67. Julie med de korte vipper skriver:

  Jeg vil meget gerne teste mascaraen! Har overvejet mange ting for at få lidt længde på mine vipper og måske det her kan være vejen frem?? 🙂

 68. Jette Kristensen skriver:

  Melder mig glad og gerne som test person. Har tynde og korte vipper, og kunne enormt godt tænke mig hvis der kunne gøres noget ved det……..såååå jeg krydser fingre og smider et lod i puljen 🙂

 69. Ida S skriver:

  Kære Jo,
  Jeg har i mange år søgt efter den perfekte mascara til mine øjenvipper. Jeg har prøvet det meste ligefra billigere mærker til de noget dyre mærker. Men det ender altid med, at jeg putter for meget på, og mine øjenvipper ligner edderkoppeben. (Ja ad

 70. Gry skriver:

  Jeg vil meget gerne teste! 🙂

 71. Enna Theilgaard skriver:

  Hejsa. Kunne godt tænke mig at prøve denne mascara. Jeg har prøvet et hav af forskelle mascaraer de sidste 30 år, både dyre og billige, dog uden at finde den perfekte.

  Jeg har korte vipper og vil gerne gøre dem både længere og fyldigere.

 72. Enna skriver:

  Kunne godt tænke mig at teste denne mascara. Jeg har nu i 30 år ledt efter den perfekte mascara, både dyre og billige, dog uden at finde den.

  Søger en mascara der både kan gøre vipperne fyldiger og længere, så jeg håber at denne kan blive “the one and only” 🙂

 73. Anette J skriver:

  Jeg vil gerne være en af de tre i panellet.

  I øvrigt: for nogen tid siden så jeg, at du (igen) nævnte, at det var en god ide at sætte langt hår op, før man skulle sove, for det ville skåne håret. Jeg må indrømme, at jeg undrede mig lidt over det, og jeg mente ikke at have læst om det andre steder. Så jeg havde forbehold. Men jeg synes, at jeg har fået mere “roligt” hår – jeg har lidt fint og flyvsk hår (men meget af det!), og det stritter ikke ud i alle retninger mere. Så om morgen, når jeg slår håret ud, putter jeg lidt LOVE – hair smother fra Davines i, og så føles det faktisk lidt mere fyldigt.

 74. Camilla C skriver:

  Vil meget gerne være med til at teste – og sige min ærlige mening

 75. Mette skriver:

  Jeg vil rigtig, rigtig gerne teste – jeg har hverken korte eller lange øjenvipper, men jeg har endnu ikke været i stand til at finde en mascara, der gav den der wow-effekt…

 76. Line skriver:

  Jeg vil være så glad hvis jeg måtte være med til at teste!
  God dag til alle!

 77. helle skriver:

  jeg ligger gerne øje til en test 🙂

 78. Tine skriver:

  Verdens korteste vipper vil gerne være med i test 😉

 79. Benedikte skriver:

  Jeg vil gerne teste den mascara 🙂
  Jeg har lyse øjenvipper, der er korte.

 80. Mette K. Eriksen skriver:

  Den vil jeg gerne teste. Har fine og lange, men meget lyse vipper og leder altid efter den perfekte mascara, som kan gi’ lidt kapow til øjnene.

 81. michelle skriver:

  Jeg vil gerne. Mine vipper er så korte og ikke samarbejdsvillige. Da jeg for første gang havde besluttet mig at prøve det der med at få farvet vipper, flød der så meget farve ind i mmine øjne at mine kontakt linser blev farvet sorte. Det prøver jeg hvert fald Ikke igen. Det her virker mere sikkert 🙂

 82. Karina skriver:

  jeg vil HERRE gerne teste 🙂