83 MELDTE SIG PÅ BANEN OG 5 AF FORÅRS FAVORITTERNE..

11178634_10153252580103988_1656465468_n
Tusinde tak for jer 83 skønne læsere der gerne ville teste Magnetic Lash i går.. jeg måtte desværre skærer helt ind til  benet, da der kun var plads til 3 personer i testpanelet. Så Birgitte B, Marie A og Stine H. tester de næste par uger og ser frem til deres vurdering at mascaraen lander på bloggen i maj.

Har fundet mit forårs-grej frem:

1. Kan ikke se uden mine solbriller i forårssolen – Prada

2. Bioderma “Photoderm MAX” med SPF 50+ – Let flydende og vandfast solcreme til ansigtet med UVB og UVA. Til sensitiv hud/uden Parfume (perfekt under min makeup).  149 ,- og nærmeste forhandler på Tlf. 38 100 111

3. Zarko Parfume – “Molecule No. 8” Er du fan af Molecule parfumer, så må du have snuden i den nyeste i række fra danske og extremt dygtige parfumeur Zarko Ahlmann Pavlov. Kommer til at rulle mig i denne her resten af foråret. 649,- og fås lige HER

4. Vita Liberata – Trysal Minerals “Self Tanning Bronzing Minerals”. Produktet som tidligere er omtalt på bloggen, men ikke desto mindre er det en af mine forårsfavoritter. Selv hende HER havde den med på TV forleden. Spår den til årets bronzer med selvbruner effekt og et par af mine veninder er allerede glade brugere. 375 kr med børste og fås lige HER.

5. Rimmel – “60 seconds” (Super Shine). Relanceres i uge 18. 3 i én lad med basecoat, lak og topcoat. Jeg er vild med orange til neglene. Tangerine Tent hedder farven. Fås hos Matas fra maj til 39,95 kr.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Bioderma, PRODUCTS/MAKEUP, PRODUCTS/NAILS, PRODUCTS/SKINCARE, Rimmel, sunscreen, Vita Liberata. Bogmærk permalinket.

3 svar til 83 MELDTE SIG PÅ BANEN OG 5 AF FORÅRS FAVORITTERNE..

  1. Birgitte B skriver:

    Og jeg glæder mig til at teste 🙂 Kh. Birgitte

  2. Kristina skriver:

    Hvor kan man købe Magnetic Lash?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.