NYESTE SKINNERIER DU MÅ HAVE FAT I…

collager11
Lækre cremede og skinnnende nyheder fra Rimmel. “Good to Glow” er en smart highlighter på tube, som både kan blandes i din dagcreme, foundation, bodylotion eller kommes direkte på de steder i ansigtet eller kroppen du vil highlighte. Rigtig lette at arbejde med, drøje i brug og lander i butikkerne i denne uge. Fås i 3 nuancer til KUN 69,95 kr

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, PRODUCTS/MAKEUP, Rimmel. Bogmærk permalinket.

5 svar til NYESTE SKINNERIER DU MÅ HAVE FAT I…

 1. SK skriver:

  Kære Jo,

  Tak for en skøn blog. Jeg vil høre, om det er normalt, at ens hud ændrer sig, når man passerer de 30? Min er blevet mere ujævn med millier (vist nok) under øjnene og en mere ujævn hud over næsen, som formentlig skyldes små urenheder, jeg ikke ved, hvordan jeg skal komme til livs.
  Kan man gøre noget selv, udover at opsøge en dermatolog?
  Jeg renser min hud hver dag, bruger spray fra La Roche, serum og creme.

  På forhånd tak.

  Mvh SK

  • Jo's skriver:

   Tusinde tak og dejligt du har lyst til at læse med : )

   Renser du hver aften? Prøv evt at undgå mælkeprodukter eller skær ned på dem – Kh jo

 2. SK skriver:

  Hej JO,

  Tusind tak for svaret. Jeg renser nærmest hver aften, dog med smuttere en gang i mellem, men det er ikke ofte, at jeg snyder. Jeg vil gå videre med dine råd. Tak.
  Kh Sk

 3. Camilla skriver:

  Jeg ved ikke om disse produkter er det rigtig, eller om du evt. kan anbefale et alternativ eller en teknik? Det er fordi, jeg er ret spinkel i ansigtet og gerne vil se mere fyldig/tyk ud. Jeg er også meget lys. Jeg har en enkelt gang forsøgt med pudderen fra Vita Liberata, hvilket kom til at se lidt malet eller voldsom ud, men om det er fordi jeg ikke tonede den ordentligt ud, er selvfølgelig også en mulighed.

  På forhånd tak:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.