DEN SKÆGGET LØSNING

11127861_10153267603568988_1090866469_n
Kan du huske indlægget HER.. om skæg?! Er det en udfordring for dig, så kan denne ansigts epilator fra Braun måske være en rigtig god løsning. Den gør lige så ondt som voks, sukker, pincetter og treading, men den er effektiv og hurtig. Bruger batterier og let nok at have med på ferien. Koster omkring 500 kr og fås bl.a. i udvalgte Matas, Magasin og andre butikker der sælger elektronik fra Braun. Jeg er fan!

Dette indlæg blev udgivet i Beauty gadgets, Braun. Bogmærk permalinket.

7 svar til DEN SKÆGGET LØSNING

 1. Karin V Sørensen skriver:

  Hello Jo 🙂
  Men hvad kan den som en pincet ikke kan?
  Knus
  Karin

  • Ann Cathrine skriver:

   Ved en pincet, ville man skulle gøre det rigtig mange gange, denne er nok noget hurtigere!

  • Jo's skriver:

   Intet.. men har på ingen måde tid eller tålmodighed til en pincet.. det ville tage for evigt ; )))

 2. Ann Cathrine skriver:

  Jeg har overvejet mulighederne siden dit sidste indlæg om emnet, og i sidste uge tænkte jeg, nu gør jeg det. Så jeg tog min epilstor og brugte i ansigtet – det gjorde ondt!! Men hjalp… Efter et par dage fik jeg mange knopper/ligner lidt små bumser omkring hagen og købepartiet, super træls!! Har det mon noget med epileringen at gøre? For så tør jeg næste ikke gøre det igen, selvom det jo var hurtigt og billigt.

  • Jo's skriver:

   Tænker at en almindelig epilator til benene måske er for kraftigt til ansigtet… denne her er meget skånsom når den tager hårene ud. Kan varmt anbefale at prøve den. Husk evt at rense huden inden og efter brug :)))

 3. Chris@sudokuplus.dk skriver:

  Hos Reverbel på Gammel Kongevej i København kan man få fjernet hår i ansigtet vha epilering. Man skal gå ca hver 14 dag /3 uge og i starten får man mange knopper ( som man må dække med make up) men det virker ! Det gør ondt i starten hvor man har mange hår men efter 1/2 – 1 år er ens hår næsten væk så det er det hele værd. Kan absolut anbefales.

 4. Metteguldberg skriver:

  Hej Jo
  Jeg lurer meget på denne. Hvad er dine erfaringer med denne ift vox – når det er skægget der skal væk? Jeg var så dum, at fjerne med creme for et par måneder siden og siden har jeg haft en form for betændelse i huden mellem munden og næsen der gør at jeg får små bumser hele tiden. Derfor har jeg voxet sidste gang men det vil unægtelig være lettere, at kunne klare det hjemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.