TOP COATS DER GØR NEGLENE PÆNERE OG LIVET LIDT NEMMERE

11225875_10153288394473988_1801599135_n
Det er nærmest blevet mit varetegn med de rødlige negle (og læber). Og synes altid mine hænder er meget pænere med farvet lak på. Dog tager alting tid og jeg har to favoritter der både forlænger herligheden på neglene, men også forkorte arbejdsprocessen. Den ene er en ny i min samling at top coats, den anden er efter en gammel favorit.

Så kigger du efter hurtig tørretid og flot finish kan jeg varmt anbefale dig at prøve en af disse to prisvindere. Vinylux til 125 kr HER (giver en mere Shellac overflade) eller Seche Vite HER til 99,95 kr.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, PRODUCTS/NAILS, Seche Vite, Vinylux - CND. Bogmærk permalinket.

6 svar til TOP COATS DER GØR NEGLENE PÆNERE OG LIVET LIDT NEMMERE

 1. Enna skriver:

  Jeg har også begge disse top coats og er rigtig glad for begge.

  Men kan vinylux også bruges ovenpå almindeligt neglelak? Jeg troede kun at den gik sammen med CND lakker.

 2. Jette Mariager skriver:

  jeg har seche vite og den skal ovenpå våd lak,men min er bare blevet farvet af de forskellige farver lak jeg bruger,er det mon fordi den ikke skal være helt våd lakken?mvh Jette

  • Else skriver:

   Hej Jette,
   Når jeg bruger SV eller anden hurtig-hurtigtørrende top coat, der skal over en våd lak, lægger jeg naturligvis først base coat, derefter de lag farvet lak og lader manicuren tørre lidt (og ordner evt clean-up i mellemtiden). Derefter tager jeg en almindelig klar lak og lægger på de kulørte negle og direkte efter SV over.
   Det er min erfaring at den klare lak ikke så nemt opløser den farvede lak (som jo også har nået at tørre lidt) og dermed misfarves – hvis det skulle ske at den klare laks pensel bliver lidt smittet med kulør er den nem at at tørre ren i et snuptag.
   Jeg bruger en billig klar lak til en 10-20 kr, så det vil ikke være en stor katastrofe hvis den endelig bliver vildt misfarvet (er endnu ikke sket)

 3. Nanna skriver:

  Jeg har selv Seche Vite, men er nok ikke helt så begejstret for den som dig.. Ja, den tørrer hurtigt, hvilket kun kan være et plus, men synes der er bedre top coats derude, men til prisen er den okay.
  Anyway, hvis du har lyst til at læse, hvad jeg synes om den, så kan du det her: http://bottledindenmark.com/2015/04/19/review-seche-vite-top-coat/

  Nanna // bottledindenmark.com

 4. Kristina K skriver:

  Jeg ved ikke om det bare er mig der totalt haabloes, men mine topcoats har det med at tage lidt farve efter de lakker jeg bruger dem ovenpaa. Jeg overvejer derfor om jeg skal have en topcoat til lyse farver og en anden til moerke farver. Har du maaske et andet godt trick?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.