HOLDER DEN? LÆSERNE HAR TESTET MAGNETIC LASH..

collager14Læserne har testet ” Magnetic Lash”.. Læs mere om produktet og se videoen HER

Stine skriver: Øvelse gør mester.. Synes til at starte med at det var lidt svært at få til at blive pænt og ikke klumpe alt for meget. Men efter lidt øvelse lærer man at børste de små fibre på og man kan virkelig se hvordan den bygger vipperne op. Helt sikkert en party mascara som giver fyldige og lange vipper. Og man behøver bestemt ikke at lægge mere end et lag efter min mening.

collager15Birgitte: Denne mascara er fantastisk. Den giver voldsomt lange vipper med god fylde. Eneste ulempe er at man skal bruge lidt tid på at øve sig i at ligge den på. Det er ikke noget man skal give sig i kast med en morgen, hvor man skal hurtigt ud af døren. Når man har fundet metoden til at undgå at fibrene drysser er den til gengæld helt i top. Holder hele dagen uden at løbe og super nem at fjerne (jeg brugte almindelig make-up fjerner). Jeg har brugt den både med briller og kontaktlinser uden problemer.

collager16Marie: “Magnetic Lash giver lange og pænt adskilte vipper. Selvom det kræver både mascara og fiber, synes jeg, det er nemt at bruge. Dog savner jeg lidt mere volumen (tykkelse) til vipperne. Til gengæld får man et flot og ikke overmakeuppet resultat, og jeg er vild med, at man kan bygge effekten op ved at bruge flere lag fiber og mascara. MEN desværre fælder den i løbet af dagen, og det ærgrer mig.”

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Magnetic Lash, PRODUCTS/MAKEUP, VIDEO GUIDE. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.