HVIS DU IKKE HAR ÉN I MAKEUPPUNGEN, SÅ MÅ DU MÅSKE HELLERE..

collager17
Bronzers og highlighters med et twist og multieffekt….

Kunne jeg bare rulle mig i kulør og shimmer om sommeren.. Det gør jeg jo faktisk næsten også. Elsker nemlig effekten af af de flerfarvet bronzers og highlighter som øjenskygge og blush… og selvfølgelig som bronzer og mit favorit look er der hvor jeg ser solkysset ud.

Her er 6 bronzers som er smukke til det hele.. øjnene, kinder og all round glød:

1. MAC – High Light Powder og limited edition. Landede i hos MAC 8 maj så hvis du er heldig kan du stadig få fingrene i den til 265,- Spændende multi produkt som kan bruges til øjne, kinder og hud.

2. Elizabeth Arden – Sunkissed Pearls bronzer og også til det hele. Giver smuk glød og er vild med den lyserøde del som giver bronzeren et flot skær. Fås i to nuancer – 315 kr. Fås hos MAC.

3. Sephora – Baked Sculpting trio fås i 4 nuancer koster 140 kr i Sephora, men har også som de andre et utal af muligheder for glød og highlight.

4. Sephora – Shimmering Bronzing Powder måtte jeg også have med til 150 kr og som giver lækker solkysset glød “all over”. Fås i Sephora.

5. Maybelline – Master Hi-Light.. Bronzer og highligter til kun 70 kr. Skal der smæk på extra shimmer er det her du skal lægge pengene eller bare snuppe med som en extra til en af de andre 5 flotte bronzers og highlighters. Fås bl.a. hos Matas.

6. Nilens Jord – Compact Shimmer Powder.. til dem der skipper parfume og parabener i makeupper. Smukhed når det er dansk og til 240 kr for shimmer og glød. Fås bl.a. hos Matas.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, bronzer, Elisabeth Arden, MAC, Maybelline, Nilens Jord, PRODUCTS/MAKEUP, Sephora. Bogmærk permalinket.

2 svar til HVIS DU IKKE HAR ÉN I MAKEUPPUNGEN, SÅ MÅ DU MÅSKE HELLERE..

  1. Birgitte B skriver:

    Jeg har lige investeret i min første bronzer uden for meget glimmer. Det er den fra Estee Lauder og den er bare så skøn. Jeg fik vist hvordan jeg skulle lægge den og den kan også bruges om vinteren trods jeg er meget bleg #winwin

  2. Jo's skriver:

    Den håber jeg du bliver glad for.. og prøv den også som øjenskygge. Det ville være så flot til din blå øjne : )))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.