JEG GIVER DET ET SKUD

11261074_10153316527448988_207975822_n
Mine negle er blevet helt skøre.. mest af al den røde lak, men også pga neglesaks frem for fil. Det er en af de der evig dårlige vaner som gør at mine negle spalter og i øjeblikket er det helt tosset så jeg faktisk ikke kan bruge neglelak.

Så jeg er gået “All in” på at mine negle skal være sommer klar med sommerlak. Jeg begyndte for 8 uger siden at bruge Imedeen’s “Hair & Nail” kosttilskud i kapselform, der skulle styrke hår og negle med bl.a. Biotin, B12 og Zink. Fundet HER til 190,-

Og så er jeg startet for knap to uger siden med en CND nyhed.. “RescueRxx” “Daily Keratin Treatment indeholdende bl.a. keratinprotein, jojobaolie og mandelolie. Den lover forbedring af neglene i op til 80% ved daglig brug af olien. Nærmeste forhandler 33323322 og koster ca. 229,-

Hov!…var du forresten en af dem der vandt? Mangler to vindere – Se HER.

Dette indlæg blev udgivet i CND, Imedeen, PRODUCTS/NAILS. Bogmærk permalinket.

9 svar til JEG GIVER DET ET SKUD

 1. Birgitte B skriver:

  Har hørt meget godt om begge produkter, så glæder mig til dine erfaringer 🙂 især olien er lige til den dyre side, synes jeg. Kh. Birgitte

 2. Helene skriver:

  Jeg havde også helt skøre negle, der knækkede og flossede for et godt ord (og det var helt uden brug af lak mv.). Jeg prøvede også negleolier mv, men det der i sidste ende blev min redning, og som gør at mine negle det sidste års tid for første gang så langt jeg kan huske ikke knækker hele tiden, var at polere mine negle jævnligt. Og som en sidegevinst bliver de flot blanke!

 3. Kirsten V skriver:

  Jeg er med, hvis der skal være en anden vinder runde. 🙂

 4. Heidi skriver:

  Har desværre ikke haft meget held med Imedeen hair and nail. Jeg tager stærke B vitaminer og bruger formula 2 og negleolie fra CND, syntes det er ved at hjælpe.
  Ser spændende ud, nyheden fra CND, men i den lidt dyre ende. Spændt på at høre om virkningen.
  TAK for tip om MAC mascara, jeg er SÅ glad for den.

 5. Pernille Juul skriver:

  Da jeg var meget ung, fandtes der et silica produkt, der blandt unge piger kaldtes hollywood piller – de var gode for hår og negle. Desværre for mig betød det stærkere hårvækst af al kropsbehåring……….. så det holdt jeg så op med at tage. Så jeg bliver simpelthen nødt til at spørge om det også forholder sig sådan med Imedeen hair and nails:-)
  Kh Pernille

 6. Tine skriver:

  Jeg har altid haft problemer med flossede, skøre og bløde negle og prøvet diverse ting uden held. Det eneste der har hjulpet er noget så underligt som brændenælde. Mine negle er stærke og smukke som aldrig før! Jeg spiser en spsk tørret brændenælde i min morgengrød hver dag, men man kan helt sikkert også putte det i smoothies, eller hvad man nu er til. Hvis jeg i en periode ikke får det spist, kan det tydeligt ses på neglene. Det kan købes for godt 20kr i matas, så det er endda billigt og nemt at skaffe. Ved hvor træls det er med uduelige negle, men det har gjort mirakler for mig, prøv det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.