DEN MÅDE JEG BEDST KAN LI’ DET PÅ…

11329555_10153331973508988_678905293_n Jeg har jo en forventning om det nok skal blive sommer og benene skal luftes igen i år.. selvom når jeg ser ud på vejret kan jeg have mine tvivl!

Bøvler du også med hårfjerning? Jeg har godt nok haft mine udfordringer med barbering, men har endelig fundet en løsning jeg er blevet rigtig glad for. Epilering og almindelig barbering i kombination med hinanden fungere bare godt. Når jeg kun epilere får jeg desværre mange indgroet hår, men hvis jeg barbere hver 2 eller 3 gang går det stort set uden indgroet hår. Oveni er jeg ret stor fan af Braun’s nye Silk-Épil 7 Wet and Dry Dual  om jeg bruger mest under den varme bruser, hvilket jeg synes også gør epileringen mindre ubehagelig.

Udover min måde at blive hårene kvit er jeg nu ret vild med Gillette’s nye Venus Snap.. rejse- og taskevenlig størrelse og en ret smart, samt mere hygiejnisk måde at opbevare sin skraber på.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Braun. Bogmærk permalinket.

2 svar til DEN MÅDE JEG BEDST KAN LI’ DET PÅ…

  1. Malene skriver:

    Åh, indgroede hår er virkelig noget fanden har skabt på en mandag, så jeg skal klart prøve om en barbering ind imellem vil hjælpe på mine 🙂

  2. Salli skriver:

    Har også tidligere opgivet pga indgroede hår – men nu har jeg bestildt en opdateret version og glæder mig til at prøve igen og vil følge dit råd om at tilføje en barbering ind i mellem.
    Har ikke gjort det siden den første epilady kom i 80’erne og det gjorde så ondt at min veninde og mig drak os fulde i Pisang Ambon for at gøre det færdigt 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *