HALLØJ… ER HER STADIG OG MED 3 SOMMER #LIKES

11277547_10153403026408988_198759988_n
Ved jeg har været lidt “undercover” de sidste par uger, men følger du med på Instagram “josmakeupblog” kan du måske se jeg har været ramt af arbejde og familieliv… Ja det er nogle gange med tungen lige i munden for at få alt til at gå op og her har bloggen måtte lide under for skønhedssøvnen.

Er du klar til sommer? Jeg er! Også elvom det ikke mærkes så meget. Jeg har dog alligevel taget hul på sommerfavoritterne.

1. Jeg har fundet et nyt favorit produkt til mit lange halvkrøllet hår, som både kan bruges til lufttørring eller føntørring… Jeg lufttørre mest, så det er perfekt til mig. Shu Uemura’s “Wonder Worker” er lidt af et multiprodukt der blødgøre, giver shine, varmebeskytter,  og modvirker “frizz”. Perfekt til mit sommerhår!

2. Flotteste lipliner fra MAC i farven “Heroine”… vild i farven, men virkelig flot på, især hvis du tilføjer solskinkulør med en bronzer.

3. Jeg kan altid godt lide farvet mascara.. det er bare en lille diskret, men flot detalje der kan giver fin kontrast til den almindelig sorte af slagsen. Jeg har brugt Clarins “Aquatic green” vandfast mascara. Fås HER til 215 kr.

11418207_10153403224248988_1111510857_n

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Clarins, MAC, PRODUCTS/HAIR, PRODUCTS/MAKEUP. Bogmærk permalinket.

Et svar til HALLØJ… ER HER STADIG OG MED 3 SOMMER #LIKES

  1. Ceren skriver:

    Hej! Hvor kan man købe “wonder worker” henne? Kan du evt sætte et link ind?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.