WHO IS MARIE?

collager18Mød Marie Thomsen,  35 år, mor til Viola på 5 og bor på Nørrebro. Hun er uddannet frisør, men ændrede kurs og har nu i 9 år arbejdet som professionel makeup artist indenfor modebranchen, hvor hun bl.a. laver makeup til modeserier for bla. Costume, Cover, Eurowoman og Elle. Derudover laver hun også makeup på diverse kampagner, f.eks. Pandora, Addidas, Magasin osv. Hun var også nomineret for sit arbejde til Elle Style Awards i år. Og så er hun Officiel makeup artist for Maybelline I Danmark.Udover det blogger hun også på marieandthemakeup.com.

Hvad handler din blog om? Marieandthemakeup.com er en beautyblog hvor jeg anbefaler produtker jeg selv kan lide. Viser mit arbejde og afslører professionelle makeup- og hårtips backstage hvor alt det sjove foregår. Der er også små interviews med modeller og andre professionelle indenfor modebranchen. Jeg deler også hvad der inspirerer mig, det kan være alt fra en undergrunds stilarter til en ikonisk fotograf.

Dine tre favorit makeup produkter vi skal prøve og hvorfor? Mine 3 must-haves til den smukke sommertid vi går imøde er:

1. RMS Beauty “Buriti Bronzer” – den giver på smukkeste og mest naturlige vis huden en strålende gylden teint, og så er den både økologisk, vegansk og cruelty free. Fås HER.

2. Shu Uemura “Lash Curler” – den bukker vipperne så øjnene synes større og mere friske, og så passer den til de fleste øjenformer. Fås HER.

3. MAC “face and body” foundation – som er så let og fin i konsistens og dækkeevne at den blot udjævner og giver en let dewy finish uden at maske huden til.. for om sommeren skal huden vises frem! Fås HER.

En skønhedtendens vi skal holde øje med?Der kommer på sigt (måske på lang sigt det her er jo DK og vi EEELSKER au-natural) Men som sagt så kommer der mere makeup, her mener jeg at det blir tilladt at skeje lidt mere ud, lave en statement eye liner, tage en dyb bordeaux læbestift på, men samtidig lade huden og håret være mere ‘undone’ og naturligt, så helhedslooket bliver mere råt om man vil. DIVERSITY.. vi har brug for at der er blads til flere stilarter og til at skeje ud, dog gerne med et kig imod punk inspireret beauty, som jeg er personligt mega fan af og håber Danmark er klar til at åbne op og slippe mainstream looket. Can I hear an AMEN?

Dit bedste makeuptrick der ikke koster en krone? Mit bedste og billigste makeup trick der ikke koster en krone må være at bruge tape som ‘skabelon’ til at lave den perfekte eyeliner som står HELT skarpt. Og har man ikke tape,  kan et visitkort/ spillekort også bruges.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Marie Thomsen. Bogmærk permalinket.

Et svar til WHO IS MARIE?

  1. Pingback: READ MY TAKE ON MAKEUP TRENDS, FAVE PRODUCTS ETC ON JO’S MAKEUP BLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.