RENSERUTINEN DER MÅSKE KAN ÆNDRE DIN HUD..

11655520_10153440930053988_1605761758_n
Hvis der er noget jeg tager alvorligt, så er det mine hudpleje rutiner .. Min hud kan ikke tåle at blive affedtet og scrubbet. Så derfor har min morgenrutine det sidste halvandet år bare være mild cremerens (bl.a. med denne her fra Pai – se bill.), som hverken skummer eller affedter.

Oplever ofte at folk er alt for hårdhændet ved deres hud ved brug at rens og scrubs. Og jo mere man irritere den naturlige hudbarriere, jo mere kommer huden i ubalance.

I forbindelses med Danish Beauty Award i år hvor jeg deltog i Blogger Choice Award panelet, var min skepsis noget stor og min lyst til at gå i krig med Clarasonic apperatet (som var én blandt de produkter og gadgets vi skulle teste – se dem HER). Jeg var helt sikker på den ville aflive min hud!

Men så fik jeg en lille snak med en skønhedsekspert.. hende kender du måske allerede bl.a. fra tv og bloggen HER. “Clarasonic er mildere end en vaskeklud”! sagde Anette fra Beauyspace.dk. Og hendes ord tager jeg altid for gode varer. Så i gang med at teste og nu her mange måneder efter må jeg give hende ret.

Nu har jeg dog ikke i forvejen de store problemer med huden og resultatet med Clarasonic derfor heller ikke bemærkelsesværdigt, men dog er jeg slet heller ikke i tvivl om hvor skånsom den er for huden og at den kan få de daglige hudpleje rutiner på plads. Og at den grundlæggende kan mindske problemhud ved rigtig  brug. Læs meget mere HER.

Det vigtige ved brug af Clarasonic er dog, at man ikke presser børsten ind på huden (her vil man så igen overrenser og irriterer huden), men i stedet det let som en fjer sætter den mod huden (altså ingen tryk) og følger anvisningerne til brug. Så kan på det varmeste anbefale Clarasonic til dem der har problemer med hudpleje rutinen og har brug for en rettesnor for hvad er godt for huden. Jeg bruger selv Pai cremerens sammen med Clarasonic og er absolut fan af kombinationen – Bruger cashmerebørsten, som er endnu mere skånsom end den almindelige der høre til. Du finder bl.a. Pai HER.

Dette indlæg blev udgivet i Beauty gadgets, BEAUTY TIPS, Clarasonic, Pai, PRODUCTS/SKINCARE. Bogmærk permalinket.

2 svar til RENSERUTINEN DER MÅSKE KAN ÆNDRE DIN HUD..

  1. HeLene skriver:

    Hey, hvor fedt! Man kan altså bruge en rensebørste UDEN en rens der skummer???!! Det var nyt for mig! Tror nu jeg vil have en, da det er skummende vask der har holdt mig væk. Er det sandt?

    • Jo's skriver:

      Du kan sagtens bruge cremerens… rens til ansigtet er ikke altid lig med noget der skummer og heller ikke til Clarasonic børsten. Undersøgte det faktisk også nærmere inden jeg begyndte at bruge børsten for at være helt sikker og fik af vide at jeg sagtens kunne bruge den cremerens jeg til daglig bruger : )))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.