DERFOR SKAL DU MÅSKE SKIFTE DIN SÆDVANLIGE UD?!

11714327_10153455064038988_1235942772_n Det er intet bedre end et godt base-produkt og hvis du spørger mig, så skal sådanne et produkt aldrig være fuldt dækkende. Derfor har jeg været stor tilhænger af BB’s og CC’s siden de dukkede op for nogle år siden i Danmark. Dog er produktet skabt af en tysk hudlæge Dr. Christine Schrammek i 1950’erne, som forsøgte at lave en salve til patienter der havde fået lavet drøje peeling behandlinger og den creme blev eksporteret til Japan hvor den fik sin store succés. Hvis du ikke allerede ved det så står BB for Blemish Balm og CC for Colour and Correct, Complete Correction eller Colour Control.

Hvad er så forskellen på almindelige foundations og BB’s og CC’s?

BB og CC creams er et alt i et produkter, som indeholder fugt, primer, dækning, glød, farvekorrigere(CC) og beskytter. Hvor en foundation har til formål at dække.

Hvorfor vælge en BB eller CC cream frem for en almindelig foundation?

For mig er hemmeligheden bag en smuk hud.. en naturlig hud. Jo mere du forsøger at dække huden, jo mere unaturlig ser det ud. Jeg synes nemlig det er vigtigt at huske at ingen jo har  en fejlfri hud uden måske, en fregne, skønhedsplet, rødmen, pigmentforandring, bumser og andre almindelige ting der er at finde især i ansigtet… og må understrege her at det er helt ALMINDELIGT og sådan ser vi ud os mennesker. Det er nogle gange også vigtig bare at acceptere hvordan vi ser ud frem for at skjule noget fuldstændigt og acceptere os selv med de fejl og mangler vi nu engang har. Så er der extra behov for at dække små ujævnheder, så brug en concealer. Så det der med at dække huden så den er fuldstændig ensartet er måske ikke det altid giver det mest naturlige eller smukkeste resultat.

Jeg har både nogle nye, men også lidt ældre favoritter blandt de skønne cremer.

1. Mii Cosmetics er en helt makeup serie der for ganske nyligt har ramt Danmark og et af deres produkter, som er blevet vild med er deres BB cream. Måske den der dækker mest af mine 5 favoritter – Fås hos hudplejeklinikker.

2. Origins CC cream og en af mine gamle favoritter. Den er stadig lige så god som den altid har været og passer perfekt til sommerhuden pga den ultra lette finish. Og den letteste af mine favoritter. Fås HER.

3. Shiseido BB cream. Min pendant til de andre faoritter, da den giver en mere mattere finish end de andre.. altså den indeholder ikke så meget “glow”. Hvilket gør jeg både har den i makeup kufferten, men også til mig selv. Fås HER.

4. Giorgio Armani “Luminessence” CC cream og en af mine nyeste favoritter. Medium dækkende og giver masser af “glow”. Obs! Ved slet ikke om denne fås i Danmark.

5. Chanel CC cream og vinderen blandt disse mht til SPf 50. Den giver også lidt mere dækkeevne lige som Mii’s BB cream. Fås hos udvalgte forhandlere i Danmark.

Husk at tage højde for at det er sommer og din hudtone måske et par nuancer mørkere end normalt, så husk den lyse udgave måske alligevel bliver lidt for lys til årstiden.

Dette indlæg blev udgivet i BB Creams, BEAUTY TIPS, Chanel, Giorgio Armani, Origins, PRODUCTS/MAKEUP, Shisheido. Bogmærk permalinket.

6 svar til DERFOR SKAL DU MÅSKE SKIFTE DIN SÆDVANLIGE UD?!

 1. Jette Berg skriver:

  Super dejligt med en forklaring. Jeg har haft lidt svært ved at finde rundt i forskellene. Er der nogen speciel BB/CC creme som er bedre til en lidt ældre hud :0) så´n ca. omkring midten af 50 erne?
  Tak for din blog. Nyder meget at følge med når du lægge nyt ud.

  • Jo's skriver:

   Dejligt du læser med Jette… det kan være svært at give dig et specifikt navn på én uden at have set din hud. Men Shiseido eller Origins, som jeg selv selv bruger på alle aldre. De andre har jeg dog ikke brugt på mine kunder endnu : )

   • Jette Berg skriver:

    Tak – jeg trør jeg starter med Origins.
    Vil også lige sige tak for dine videoer – jeg er blevet meget klogere på mange ting – bl.a. hvordan man styrer mineralpudder som jeg havde svært ved at fordele indtil du viste metoden.

    • Jo's skriver:

     Bliver så glad for du kan bruge nogle af mine tips.. Netop derfor det er så skønt at blogge Har selv Origins på idag.. Den er så pæn på huden. Giv endelig lyd hvis du kaster dig ud i at prøve den.. Og husk luge evt at prøve den først i butikken

 2. Camilla skriver:

  Hej Jo,
  Har du lavet en top 5 eller lign. Til produkter som reducerer pigmentforandringer?
  Hilsner Camilla

 3. Louise Eriksen skriver:

  Er der ikke en god en som du kan anbefale, uden parfume osv. Og hvad med en god concealer. Har ret sart hud, så der må ikke være for mange duftstoffer i

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.