SÅDAN FÅR DU BUK MED DET LODNE HÅR..

11102041_10153408546393988_616029687_nJeg er indehaver af loddent top hår.. Især når jeg lige har vasket hår eller været ude i regnvejr og det bare er lufttørret efterfølgende.. Så sidder der et helt slør af små lodne hår på toppen. 

Dog har jeg fundet et middel mod det. Björn Axén “Creative Styling Cream” som egentlig er et produkt til styling og volume med matteringseffekt til lidt kortere hår. Dog fik jeg tippet af Johan Hellström, frisør og manden bag brandet, som jeg var så heldig af møde inden sommeren. 

Jeg tager ganske lidt af produktet i hånden.. ca. samme mængde som en ært og gnider det mellem begge hænder og kører herefter hænderne henover håret på toppen. Resultatet er at alle de lodne små hår på toppen bliver lagt fint ned og uden at tynge håret. Kan bruges både i vådt og tørt hår. 

Fås til ca. 139kr for 100 ml lige HER.

Dette indlæg blev udgivet i BJörn Axén, Ikke kategoriseret, PRODUCTS/HAIR. Bogmærk permalinket.

3 svar til SÅDAN FÅR DU BUK MED DET LODNE HÅR..

 1. Karen skriver:

  Hej Jo
  Har det samme problem, så lyder nærmest fantastisk hvis du har fundet løsningen så snart der er lidt fugt i luften får jeg en gang ‘kruspersille’ på toppen! Putter du det i håret inden problemet opstår eller efter?
  Hilsen Karen

  • Jo's skriver:

   Som regel får jeg først gjort det når jeg har opdaget det og jeg har produktet i nærheden, men det kan sagtens gøres i vådt hår Det har jeg også lige tilføjet i indlægget – Kh Jo

 2. Nanna skriver:

  Åh ja, det lyder da bekendt med de små hår… Tak for tippet – det skal da helt sikkert prøves.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.