DU VIL ALDRIG SE PÅ STØRRELSEN IGEN!

11722023_10153465797978988_1211469_n
Nogle ting bedømmer man på størrelsen og andre på gørelsen og her tænker jeg absolut ikke noget frækt! Men derimod at småt er godt eller det der er bedre og hvorfor købe fuld størrelse, når de små er lige så gode.

Jeg har prøvet mini styling tools før og jeg har ikke oplevet endnu at synes at kvaliteten var lige så god som original størrelserne. I hvert fald ikke lige ind til nu! Her er “Ego Professional” bare et skridt foran. Mini tools er i super kvalitet.. ikke nok med de er smarte at have med på rejsen, så behøver jeg ikke længere at skulle vælge et enkelt stylingtool jeg vil have med… nu nupper jeg 2-3 stks med eller alle sammen. Udover det er de geniale at have med i tasken på en regnvejrsdag på job eller andet…her tænker jeg i sær på mit pandehår der altid bliver til krøl i regn).

Hvis du ikke kender “ego professional”, så er brandet engelsk og specialiseret i i professionelt styling udstyr. Udover at være den slags tools de nu er, så er det også værktøjer professionelle kan have stor glæde af pga den gode kvalitet. For nogle gange er det nødvendigt at pakke let til et job og så er det godt nok praktisk at have et mini glattejern med eller en hårtørrer i de små størrelser.

Rejsestørrelserne kan købes med enten wand (krøllerjern) og waves til at lave bølget hår i et sæt eller glattejern og føntørre med diffucer. Til ca 998,- Nærmeste forhandler på tlf.: 86742228

Dette indlæg blev udgivet i ego professional, hairgadgets, hairstyling, PRODUCTS/HAIR. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.