HAR DU HUSKET SOMMER-FUGT TIL HÅRET?

11846296_10153530616353988_950284877_n
Den lod længe vente på sig den rigtige sommeren.. men håber alligevel din sommer har været god? Min har været tilbragt med mine to drenge og det har været dejligt rigtig at få holdt rigtig fri. Holder dog stadig på den sædvanlige pleje af mit hår… for det er altid tørt, især om sommeren og åbenbart med eller uden sol. Og oftes er min conditioner skiftet ud med en hårkur.

Her er 6 bud til extra pleje af sommer-håret:

1. Kérastase Soin Premier Thérapiste – ”Reverse Care” er et begreb for en omvendt hårvask med brug af conditioner før shampoo. Takket være en innovativ teknologi, binder Soin Premier Thérapiste håret ind i en beskyttende gaze, der skåner hårfibrene under vask. Soin Premier Thérapiste anvendes før brug af hårbad, og påføres i fugtet hår, så fibrene mildt kan absorberes og beskytte uden at tynge. Vent et par minutter, skum op og skyl. ca. 210 kr for 200 ml. Velegnet til fint hår.

2. John Frieda – Intens pleje til blondt hår. Styrker håret og tilfører glans. Giver næring og fugt uden at tynge håret. 89 kr. for 150 ml.

3.Wella SP Luxoil Keratin Restore Mask indeholder keratinbeskyttelse, blanding af naturlige olier, bla. mandelolie, jojbaolie, samt arganoile. Er velegnet til skrøbelige og tørre spidser. Ca. 210kr for 150 ml.

4. Björn Axén Care Deep Conditioner Repair Den indeholder en meget høj koncentration af plejende mineraler og proteiner fra havet, som virker genopbyggende på skadet hår. Elasticiteten i håret bliver øget, mens Sea Silk, en fugtbevarende algeplate, bevarer fugten i håret, samt virker plejende på både hår og hovedbund. Med økologisk argan-olie –  170 kr. for 185 ml.

5. “Vores” hårkur er i den budgetvenlige ende til bare 50 kr for 300 ml. i Føtex. Indeholder kreatin og vitamin B5 og dufter skønt af sommer. Brug evt i de tørre spidser natten over og vask efter med shampoo næste dag.

6. Zenz Treatment Pure 03 til  ca 320 kr. Svanemærket hårkur til daglig brug med økologisk koldpresset avocadoolie og aloe vera, farvebeskyttelse og uden parfume eller essentielle olier. Velegnet til sart hovedbund. Til alle hårtyper.

Dette indlæg blev udgivet i Björn Axén, John Frida, Kérastace, PRODUCTS/HAIR, Wella, Zenz, Zenz. Bogmærk permalinket.

Et svar til HAR DU HUSKET SOMMER-FUGT TIL HÅRET?

  1. Birgitte B skriver:

    Jeg har ikke brugt særlig meget krudt på balsam/hårkur eller ekstra fugt. Det indrømmer jeg gerne 😉 synes dog det er mega svært at finde en kur til fint blond kort (!) hår. Det ender altid med at håret klasker. Kh Birgitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.