BRYN & VIPPER TIL DE FLESTE…

eylure
Før sommerferien var jeg med til at introducere dette skønne engelske vippe og bryn brand for skønhedspressen i København.. Eylure og måske du allerede kender det?

Eylure stammer helt tilbage fra 1947 og nok det ældste vippe brand vi kender. Vipperne er lavet af naturlige hår og kan genvendes og sortimentet er af vipper er stort, så der noget for alle, sågar selvklæbende vipper. Jeg bruger især deres buketvipper meget som jeg er rigtig glad for at arbejde med. Men de laver så meget mere end kun til vipperne. Her findes der ALT til brynene, bryntuscher, blyanter, skygger, skabeloner, brynvoks, brynpleje, permanent farve, brynskygger… ALT hvad du overhovedet kan forestille dig kan upgrade dine bryn. Produkter er af super kvalitet og det er med fare for at blive afhængig når du først har prøvet deres vipper og bryn produkter. Og tilmed har de priser som er helt indenfor rimelighedens grænser. Fås hos udvalgte Matas.

Dette indlæg blev udgivet i Brows, Eylure, PRODUCTS/MAKEUP. Bogmærk permalinket.

6 svar til BRYN & VIPPER TIL DE FLESTE…

 1. Jette V skriver:

  Jeg brugte dem, da jeg var i kemoterapi sidste efterår. Jeg havde prøvet forskellige mærker inden valgte faldt på Eylure, det var dem, der så mest naturlige ud. Jeg blev så god til at passe på dem, at jeg kunne genbruge et sæt op til 10 gange. Dejligt at de kan fås i DK nu – jeg bestilte dem hjem fra England. God dag til dig 🙂

  • Jo's skriver:

   Ked af at hører med kemoterapi… jeg håber du er bedring.
   De fås nemlig i den naturlige variant og har også hørt netop at de skulle være rigtig gode netop hvis man taber sine vipper 🙂

 2. Mette S skriver:

  Jeg har fået bryntussen – men aner ikke, hvordan jeg skal bruge den 🙁 Jeg har meget tynde/hårfattige bryn. Har du et tip? ♡Tak

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.