VAR DET NOGET MED EN MAKEOVER?

Portræt1
foto: Rune Lundø /Signe privat

Jeg bliver ofte spurgt om hvad du det bedste ved mit job er.. så må det være det hele og photosessions som denne. At møde helt almindelige mennesker som du og jeg, samt få lov til at være med til at lave nogle flotte billeder.

Mor til to og med total wow-faktor… Signe var så sød at låne mig billederne til indlægget.

Kunne du tænke dig at prøve en makeover?

Dette indlæg blev udgivet i MAKEOVERS, Makeup Artist, PHOTOSESSION, WORK. Bogmærk permalinket.

21 svar til VAR DET NOGET MED EN MAKEOVER?

 1. Karen Nicolaisen skriver:

  Selvfølgelig kunne jeg det, hvem drømmer ikke om at komme i hænderne på en professionel og se hvad de kan udrette og sikkert også få et selvtillidsboots 😉

 2. Birgitte B skriver:

  Ja absolut! Det ville være så fedt… Tror mange kvinder (trods at man hviler i sig selv) ville ønske sig en dag i centrum, hvor man fik gode tips og tricks til at blive (endnu) lækre 🙂 kh. Birgitte

 3. Pernille & Lene skriver:

  Jaaaa – det ville være helt fantastisk med en make-over :-). Alle kvinder drømmer om at blive stylet og gjort max lækker for en dag. Selvforkælelse på højt plan – WNTL <3. Kh Pernille & Lene byMunkholmKrabbe

 4. lovisen skriver:

  Oh yes, det kunne være så fedt…. synes der er nogle ting som med alderen er blevet lidt sværere, slås virkelig tit med at få afsluttet øjenskyggen pænt yderst ud mod tindingen, og også med at få lineren pæn yderst. Måske huden falder lidt sammen der yderst….

 5. Signe O W skriver:

  Ej ja! Det er min lillepige drøm at få en makeover.
  Og når nu du samtidig har det fineste krøllede hår ville man måske også kunne lokke nogle tips ud af dig 🙂

 6. Ida skriver:

  Absolut, det ville da være skønt med en make over.

 7. Laura skriver:

  Hvem ville ikke gerne have fif til at booste sine gode sider:)
  Vil dog aldrig melde mig hvis billederne skulle offentliggøres. Det ville jeg ikke turde;)

 8. Elise S skriver:

  Ville elske at prøve sådan en Make-over! Tips og inspiration og måske se sig selv på en ny måde! Ville være fantastisk hvis det var muligt :p *drømme drømme*

 9. pia sroka skriver:

  Det ville være lækkert med en makeover,hvem ville ikke gerne have et flot look, nogen gange har man en tendens til altid at have det samme look, en proffesionel har ideer og tips til forskellige looks, som man ikke lige selv tør springe ud i eller kender til. 🙂

 10. Bettina skriver:

  Make my Dream come true… En stjerne var en dag.. Det vil jeg meget gerne..jeg er klar

 11. Anja Svendsen skriver:

  Absolut.
  Det ville være så dejligt at få nye øjne på sig selv – ny inspiration er altid velkomment.

 12. Helle Andersen skriver:

  Det kunne jeg så godt tænke mig at prøve. For et par år siden blev min søde lillesøster stylet og fotograferet til Alt for damerne. Jeg var med hende i København i det hyggeligste foto atelier, hvor vi mødtes med 2 vildt søde kvinder. Stylist/makeupartist og fotograf, det var en virkelig dejlig oplevelse og min søster har de smukkeste billeder for evigt. Så ja, det har jeg faktisk drømt om at prøve selv lige siden.

 13. Inger Marie Jessen skriver:

  Det kunne være dejligt med en dag, hvor man ikke skal være mor, kone, kollega og alt det andet , men bare have sig selv i centrum.

 14. Marleen B skriver:

  Hold da op, hvor er Signe blevet flot – hun har det kønneste smil på førbillederne, men sikke en forskel. Tænk at kunne få lov til at komme i hænderne på en professionel og få lov til at se ens egne “forhåbentlig smukke” træk, for det har du da formået at få frem i Signes ansigt. Jeg stillede lykkeligt op til sådan en Photosessions, hvis jeg fik muligheden.
  Hvad koster det egentlig at bestille en sådan og kan man det hos dig, for jeg ville gladelig lægge mit ansigt i dine professionelle hænder?
  Fortsat god dag til dig og alle på bloggen.

 15. Baysen skriver:

  Ville elske at få en makeover!! Især hvis det kunne få mig til at se, at jeg andet end træls hud, rande under øjnene og oppustet mave…

 16. Marianne skriver:

  Det gad jeg så godt prøve. Har længe drømt om at få nogen bukser, hvor jeg ville føle mig lækker og godt tilpas i. Går kun i nederdel, da jeg ikke synes, at bukser gør noget godt for míg og min krop. Men tænk, hvis jeg kunne få et par rigtig fede jeans, der sad godt – det kunne redde så mange tøjkrisedage. Så hjælp fra en dygtig prof. ville være verdensklasse 😍

 17. Pia Jørgensen skriver:

  Absolut, tror alle har en lille drøm om at få en make-over, og se hvordan man ville se ud 🙂

 18. Rikke Tantholt skriver:

  Hold da op en forandring…Flot 🙂

  Ville vildt gerne prøve en make over. Få fif og tips til hud, hår og makeup (og gerne garderobe også) af en professionel.

 19. Christina skriver:

  Åh, det ville være fantastisk! Jeg vil så gerne “lære” hvordan man kan fremhæve de stærkeste sider ved sig selv – og det er jeg sikker på, en makeover ville vise mig. Selvtillidsboost så det vil noget!

 20. Carina C skriver:

  Ja tak! Det ville være skønt med proffessionel hjælp og inspiration til noget forskønnelse! Resultatet af forandringen ses jo tydeligt på billedet, – Signe ser jo utroligt godt ud.!

 21. Louise T skriver:

  Wow! Det er totalt vildt, så stor en forandring det kan give!
  Det gad jeg godt prøve 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.