DIT HÅR BLIVER ALDRIG DET SAMME IGEN!

11911952_10153556914958988_1368834261_n
Der er begået en  hår-innovation! Hidtil har det kun været muligt at kunne nå i det yderste hårlag, men der nye boller på hårsuppen og nu er det muligt at nå det inderste hårlag… derfor bør du læse resten.

Danske id hair knækket koden til at forebygge og genoprette kemisk behandlet og ødelagt hår med deres Niophlex 3 trins system. Og er ikke bare fan.. jeg er STOR fan. Jeg har selv fået en behandling (kun hårkur, da jeg ikke farver hår) hos The Chair i København. Og med en hvis skepsis overfor alt der lover noget innovativt, men prøves det skal det for at overbevise at det faktisk virker eller ej. Mine helt smadret spidser er mindsket! Ja ved det lyder vildt, men i selve hårspidserne er der færre spaltet hår og samlet føles håret tykkere i enderen. Og ikke at glemme fugt og glans.

Selve Niophlex består af 3 produkter – En “01 – Bonder” som kommes i den kemiske behandling du får hos frisøren (vigtigt at understrege at dette produkt også bare kan bruges uden nødvendigvis farve.. altså bare som kur). Derefter bruges “02 – Enchancer” som en nærende creme til at koble bindingerne fra Bonder sammen, mens der tilføres fugt og pleje. Til hjemmebrug bruges “03 – Maintainer” som bruges et par gange om ugen i mellem salonbesøg.

Niophlex kan bruges i al slags hår. Behandlingen med Niophlex 01 + 02 jeg fik hos The Chair i Store Strandstræde  koster 325 kr  og 03 til hjemmebrug koster ca. 169 kr.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Niophlex, PRODUCTS/HAIR. Bogmærk permalinket.

5 svar til DIT HÅR BLIVER ALDRIG DET SAMME IGEN!

 1. Sofie Bindslev Jensen skriver:

  Det lyder jo som en ren drøm, kan man bruge 03 produktet alene eller skal man have behandlingen hos frisøren med?
  Rigtig god søndag 🙂

  • Jo's skriver:

   Du kan sagtens bruge 03 uden forbehandlingen som en almindelig hårkur, men du får ikke den optimale effekt. Så misser du netop det Niophlex kan med at genoprette og forebygge : )))

 2. Mette skriver:

  Jeg er FULDstændig enig i din anmeldelse. Det er det bedste hårprodukt nogensinde!

 3. Anne skriver:

  Hvad er forskellen på Niophlex og Olaplex?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.