DEN ER STADIG LIGE SÅ GOD OG EN “MUST HAVE” BOG DER ER PÅ TRAPPERNE!

11903281_10153574548563988_636252868_n
Det er ganske få produkter fra min ungdom som jeg stadig er vild med… her næsten 20 år senere er jeg faktisk genforelsket i Clarins klassikeren “Moisture-Rich Body Lotion”. Dog er den reformuleret siden , men det er den slet ikke blevet dårligere af.. tværtimod den fugter fantastisk, dufter stadig herligt og konsistensen er helt i top. Den er en lille fryd at smøre den på hver morgen efter bad. Pris er lidt mere end dengang.. 199 kr for lidt krops-luxus og fås bl.a. HER.

Jeg har i øvrigt skrevet mig op til denne HER (og endda fragtfrit).. Altså Anette’s nyeste bog der lander bl.a. i min postkasse om ca en uge. “Sådan får du SUPERHUD” og jeg glæder mig, for jeg ved at hende Fru Beautyspace ved hvad hun taler om og nok et af de mest inspirerende mennesker når det kommer til hudpleje. Her får du altid “No Bullshit Beauty”.

Dette indlæg blev udgivet i Anette Kirstine Poulsen, BEAUTY TIPS, Clarins, PRODUCTS/SKINCARE. Bogmærk permalinket.

4 svar til DEN ER STADIG LIGE SÅ GOD OG EN “MUST HAVE” BOG DER ER PÅ TRAPPERNE!

  1. Elsker den slags dage, hvor blushen kommer helt naturligt. 1000 tak Johanne.

  2. Marlene Høj skriver:

    Hvad dufter cremen af?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.