MIN HELT EGEN MIG-TID SAMMEN MED ILSE

11931744_10153586253958988_1166445009_n
Jeg løber stærkt disse dage med arbejde, børn, skole og fritidsaktiviteter og det er svært at få noget mig-tid presset ind på skemaet. Egentlig drømmer jeg lidt om en tur i spa hos Ilse Jacobsen, men hendes prisvindende skønhedsprodukter på mini-badeværelset gør det nu også meget godt.. og giver en følelse af selvforkælelse og velvære på kort tid.

Et fodbad, en ansigtsmaske, en kop the og stilhed efter børnene er lagt i seng er nu velforundt i en travl hverdag. Men også den fineste gave til én som trænger til lidt forkælelse i hverdag. Jeg stor nyder Ilse Jacobsens “Purple Coneflower Calming Clay Mask”, som tilføjer fugt med bl.a. abrikoskerneolie til 295 kr – “Peppermint Foot Salt”,med mandelolie og havtorn smidiggør huden og opløser døde hudcelle til 195 kr – “Rosemary Shea Butter Foot Cream” med sheasmør der tilfører fødderne fugt og skønne duftnoter af grøn mynte, kardemomme, eucalyptus, musk og solbær til 195 kr. Alt sammen fås online lige HER.

Husk du kan nå at være med i konkurrencen om mere selvforkælelse HER….

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Ilse Jacobsen. Bogmærk permalinket.

2 svar til MIN HELT EGEN MIG-TID SAMMEN MED ILSE

  1. Tina Nymann skriver:

    Åh, hvor er det dog nogle lækre produkter😊

  2. Stina Lou skriver:

    Måske er det tidspunktet på dagen (hvor min eftermiddags-snack-trang så småt er under opsejling)… Men det der billede gør mig såååå LÆKKERSULTEN!! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *