VANDT DU? OG EN MEGET DÅRLIG COCKTAIL!

11933106_10153589996903988_989647459_n
Først må vi have de vindere på plads fra konkurrencen HER – For der er tre der skal have mandelsmørelse fra Weleda med posten. Tillykke til Maja Faaborg Jensen – Anette Waaben – Stina (har lagt en kommentar 2015/08/30 kl. 16:20). Send mig fluks jeres mails, så får I lækkerierne retur.

Derudover så tænker du nok at de to produkter ikke har noget som helst med hinanden at gøre… det har de såmænd heller ikke andet end jeg købte dem begge i sidste uge. Vidste ikke jeg havde savnet noget så banalt som en baberskum! Men det havde jeg og husker allerede ved første skrab hvorfor den var min favorit. Skummen der forebygge skægpest, knopper og indgroet hår. What’s not to love! Fås online HER.

Og vigtigst den lille volume pudder fra Matas lilla styling striber (Til ca. 60 kr og i øvrigt yderst taskevenlig). Tænkte jeg hellere måtte købe den da jeg var forbi Matas i torsdags. Man ved aldrig hvornår sådan en kommer “in handy”. OG så skete det allerede i søndags, da jeg på job i Cirkusbygningen for Revygalla for TV2 Charlie… at selveste Lisbeth Dahl landede i min stol! “Kan du ikke lige gøre noget ved det hår” sagde hun venligt, men bestemt efter hun lige havde taget en paryk af. Lidt benovet og starstruck hev jeg min nyindkøbte volume powder fra Matas op af hårtasken og tænkte tak for det køb i torsdags! Lisbeth var glad, jeg var glad og i øvrigt kan du se med på søndag på TV2 Charlie når hele galla showet vises.

P.S. Altså jeg elsker Instagram, men jeg vil gerne følge DIG! Så hvis du allerede følger mig på Instagram og du gerne vil have mig til at følge tilbage, så lav lige et snabel A @josmakeupblog i mit kommentarfelt på et af billederne, så følger jeg også dig .

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Matas, PRODUCTS/HAIR, PRODUCTS/SKINCARE, shavesafe, Weleda. Bogmærk permalinket.

6 svar til VANDT DU? OG EN MEGET DÅRLIG COCKTAIL!

 1. Birgitte B skriver:

  Min frisør har lige lært mig, at hvis man vil undgå fedtet hår ved brug af de der volumen powder, så skal de drysses i på ca. 20 cm afstand… Har ellers været meget glad for min Osis dust it, men endnu mere nu, hvor håret ikke fedter så meget af den 🙂
  Kh. Birgitte

 2. Jette Berg skriver:

  Hvordan bruges volume powder i krøllet hår – hvor jeg har brugt div. produkter for at få krøllerne til at sidde :0) men desværre mangler lidt volume i toppen?
  Jeg skyndte mig ud og købe pudderen, men kan ikke rigtig finde ud af hvordan den skal bruges i mit hår. Nogen der kan hjælpe????

  • Jo's skriver:

   Kære Jette… det tænker jeg kunne være godt at vise i en video. Ser om jeg ikke kan få lavet én meget snart – Kh jo

   • Jette Berg skriver:

    Det ville være fantastisk. Elsker dine videoer og er blevet en del klogere. Har bla. fået så meget glæde af min mineralpudder efter du viste hvordan det skal gøres👍

 3. Stina skriver:

  Altså jeg hedder stina, men ved ikke om det er mig der har lagt vinder kommentaren?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.