LOUISE HAR FÅET NOK!

11949807_10153594095618988_737496122_n
Jeg møder ofte spørgsmålet “hvordan bliver jeg kvit med det ansigtsfedteri”? Og da jeg ikke selv har problemer i den retning, men til gengæld drøn nysgerrig om de der Pudderdåser (dem ovre fra pudderdåserne.dk) havde noget på sig med deres “T-zone peeling”… Så jeg måtte finde et t-zone udfordret troværdigt menneske der ville teste deres produkt.  Så oplagt at en af mine aller bedste veninder Louise skulle prøve. Hun er 35 år og arbejde til daglig som jurist. I alle de år jeg har kendt hende har hun døjet med at fedte meget i ansigtet.

Og så vil jeg overlade ordet til Louise:

Den forhadte T-zone! Da jeg desværre altid er en af dem, som har døjet med fedtet hud (især i t- zonen) var forhåbningerne store da jeg første gang skulle prøve Pudderdåsernes T-zone peeling. Mine forhåbninger var heldigvis helt berettigede, da jeg for første gang efter, at have prøvet min del af cremer fandt én, der faktisk holder hvad hvad den lover. Nu er det endelig slut med at gå rundt og ligne en, der lige er kommet ud af fitnesscentret. Allerede fra første gang jeg prøvede cremen kom virkningen: Min hud – og dette gælder især min pande og næse – som er matte hele dagen og jeg behøver ikke længere at pudre ansigtet flere gange om dagen på job for at dække min ekstra “shine.” HURRA!!! Cremen har derfor også allerede fået en fast plads på toilethylden og bliver flittigt anbefalet videre.

Mangler stadig at høre fra en enkelt vinder af konkurrencen HER

Dette indlæg blev udgivet i PRODUCTS/SKINCARE, Pudderdåserne.dk. Bogmærk permalinket.

4 svar til LOUISE HAR FÅET NOK!

 1. Birgitte B skriver:

  Altså, jeg er lidt nysgerrig på, hvordan den fungerer? Peeler man på tør hud eller skal man vaske ansigtet først… og man skal vel stadig have creme på bagefter? kh. Birgitte

 2. Sus skriver:

  Men er det en creme eller peeling? ❤️

 3. MetteG. skriver:

  Jeg bruger den også. Jeg bruger den efter rens (morgen bare vask). Alt efter hvordan min hud har det, bruger jeg almindelig dagcreme ovenpå, men for det meste bruger jeg ikke dagcreme i t-zonen men kun cremen her. Den skal forøvrigt ikke fjernes igen som en almindelig peel skal. Så bruger jeg de fleste dage en bb-creme og det er alt rigeligt.

 4. Maria Lisette skriver:

  Åh det lyder virkelig lovende… Måske man skulle prøve!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.