HVAD SÅ MED DET BOTOXERI?!

Collager20
Forleden ringede min gamle veninde, som jeg engang for 20 år siden mødte i L.A.. vi ses ikke så tit. Hun bor nemlig i Jylland og har altid boet på Fyn. Men vi ses på telefonen og  Facebook indimellem, når et nyt selfie eller profil billed dukker op (og med filter på eller s/h fra min side). Midt i samtalen om børn og familieliv spørger min veninde: “Hvor får du egentlig lavet Botox?!”… Mig: “Botox!!” Nej jeg får sgu ingen Botox nogen steder”!!

Og så var det et gammelt emne i mine tanker dukkede op igen… jeg har nemlig længe gerne ville skrive om Botox og andre quick fix foryngelses metoder. Det er nemlig ingen hemmelighed at jeg bliver 40 år om 14 mdr og 6 dage.. og jeg et par gange har fået tilbudt  et quick fix. Men oveni landede Anette’s bestseller “No Bullshit Beauty- Sådan får du superhud!” fornyeligt i boghandlen. Som rent faktisk guider til hvordan man får det bedste ud af den hud man har… netop uden Botox og de andre sager.

Men sagen er.. at først og fremmest er jeg ikke føler mig klar, men også at jeg har brug for at acceptere mig selv og min alder… bare lidt endnu. Men faktisk er jeg også bekymret for hvordan jeg selv vil kunne håndtere at få lavet noget.. vil det tage overhånd? Og vil jeg pludselig stoppe med at acceptere at jeg ældes?

Jeg kan godt se på andre hvor flot Botox og Restylane kan laves hvis det doseres korrekt og det ikke tager overhånd. Men faktum er at det er så meget jeg godt kunne tænke mig at få lave, hvis jeg begynder at kigge rigtig godt på mig selv… det kan nærmest ligefrem få et selvhad til at vokse frem! Og pludselig synes jeg jeg skal laves helt om, alting, selv min voksende knyster og også gerne 15 år yngre.. helst! Så bliver det jo så tåbeligt i mit hoved… og så er det her jeg må skifte tankebane, for det er vigtigt jeg acceptere mig selv, for at kunne være glad indefra og ud… det ved jeg nemlig godt inderst inde.

Jeg kan godt se jeg mangler fylde hist og her, samt et større pandeløft, men vil også gerne tabe 5 kg, dyrke motion 3 gang om ugen, squatte 1000 gange om dagen, droppe sukker osv. Men jeg bliver aldrig perfekt.. og måske aldrig helt tilfreds, men jeg vil så gerne slå et slag for os kvinder med eller uden Botox bare acceptere os selv og ikke er så hårde til at dømme hinanden og os selv. Vi skal løfte hinanden og komplimentere det smukke vi ser hos hinanden. Det er så vigtigt!

Og så er det jeg siger til min veninde: “Er der faktisk ikke endnu med det Botoxeri, måske om 5-10 år… vil ihvertfald ikke udelukke at det kunne komme til at ske… engang”.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Botox. Bogmærk permalinket.

6 svar til HVAD SÅ MED DET BOTOXERI?!

 1. Lise skriver:

  Kære Jo, du har endnu tiden på din side og ingen som helst grund til at spekulere i hverken lammende eller udfyldende injektioner – endsige pandeløft!! Men vi har alle sammen god grund til at tænke over det kloge, du skriver om at for meget forstørrelsesglas på ‘skavanker’ fører til selv-utilfredshed og måske ligefrem selvhad. Godt brølt!

 2. Jo's skriver:

  Det er det jeg hele tiden siger til mig selv og når jeg et punkt hvor jeg må ty til andet end gode cremer, så vil jeg slet ikke afvise at jeg ville kunne finde på at bruge skrappere metoder. Men i mellem tiden vil jeg også hellere bruge mine penge på oplevelser med mine drenge end selv-utilfredshed : )))

 3. Helle Rick skriver:

  Mer avler mer! Vi bliver aldrig tilfredse. Der vil altid være noget at sætte en finger på. Jeg vælger at lade naturens gang sejre 🙂

 4. Tanya skriver:

  Så fint skrevet, Johanne! Og uden at fordømme at nogle træffer et andet valg.
  Jeg har det på samme måde som dig, synes det er så vigtigt at acceptere sit udseende, for først derfra kan man bygge videre på de gode ting. For mig har noget af det bedste ved at følge dig og Anette (beautyspace) været at blive bedre til dels at pleje min hud så underlaget er i orden, dels at fremhæve de gode sider og minimere de mindre gode med en bevidst brug af makeup.
  Jeg er i øvrigt 41 og har aldrig været så tilfreds med mit udseende som jeg er nu – selv om jeg da synes at de 5-10 år gamle fotos viser et yngre og smukkere ansigt. Men det satte jeg bare ikke pris på dengang (og det er da fjollet) 🙂

  • Jo's skriver:

   Mange tak Tanya… Der er nemlig meget man kan gøre for underlaget og med en smule makeup. Og det er også der jeg vælger at være tilfreds for nu. I øvrigt sjovt du skriver det med de gamle fotos… har det helt på samme måde. Er sgu meget mere tilfreds nu end jeg var dengang ; )))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.