MASKINERIET TRÆNGER TIL EN OMGANG OLIE

12166006_10153674235683988_325712448_n
I perioder ryger jeg på olierne og der er ingen nyhed over disse to olier udover jeg aldrig har prøvet dem før.  Og jeg er svært begejstret.. skal det være olie til kroppen er citrus altid min fortrukne duft.

“Citrus Refreshing Body Oil” fra Weleda til 113 kr lige HER, som på er forfriskende på disse mørke efterårs morgener.

Hybenkerneolie fra Pai som har fået roser fra alle kanter. “Rosehip Bio Generate Fruit & Seed Oil”. Ansigtsolie der indholder godheder, som antioxidanter, vitamin A og C, Omega 3, 6, 7 & 9. Kan bruges på alt.. såsom moden hud, sensitiv hud, kombineret hud, rosacea blandt andet. Jeg bruger den om aftenen efter rens og kommer et par dråber i dagcremen om morgenen pga den smukke glød olien giver. Har fundet den HER på tilbud til 23o kr – Og snart får den også en plads i mit hudpleje kit i makeuptasken.

Så er du i tvivl om dit næste oliekøb, så får disse mine varmeste anbefalinger.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Pai, Weleda. Bogmærk permalinket.

2 svar til MASKINERIET TRÆNGER TIL EN OMGANG OLIE

 1. Anne Rechnagel skriver:

  Tak for anbefalingerne!
  Jeg kan slet ikke undvære olier, efter jeg prøvede det første gang for et par år siden.
  Min hud elsker det virkelig, og jeg synes, jeg kan mætte den meget bedre med olie end creme.

  • Jo's skriver:

   Man bliver let olie-afhængig hvis man fra start har fået fat i de gode af slagsen. Og det tyder det på du har : )))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.