HOLD FAST PÅ DIN FOUNDATION!

12167171_10153674235743988_1762161966_n
Måske du allerede kender tricket med at bruge pudder ovenpå din foundation… men måske også at det kommer til at se lidt for pudret. Faktum er dog at du forlænger holdbarheden meget længere hvis du fixere og låser den med en pudder.

En cremet konsistens glider meget hurtigere af huden, især om øjnene hvor vi blinker med øjenlågene og har små fine linjer. Men hvis du bruger pudder sætter din foundation bedre fast på huden. Dog kan en almindelig pudder farvet fast pudder blive en ret så dækkende fornøjelse og jeg foretrækker altid “less is more” konceptet når det kommer til makeup.

Derfor arbejder jeg altid med løse transparente (gennemsigtige) puddere. Udover at fixere, mattere de også huden som en almindelig pudder. Den kan også bruges i løbet af dagen hvis makeuppen er begyndt at fedte lidt og trænger til tørlægning. Og bruger du foundation/concealer ovenpå hele øjenlåget og mattere med den løse pudder, har du også den bedste base til en mere holdbar øjenskygge.

Jeg har fundet den rigtig gode budgetvenlige transparent pudder frem fra Gosh Copenhagen, som ovenikøbet fås på tilbud HER.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Gosh Copenhagen, PRODUCTS/MAKEUP. Bogmærk permalinket.

3 svar til HOLD FAST PÅ DIN FOUNDATION!

 1. Jette skriver:

  Hej,

  Tak for en super god blog, som jeg elsker at følge 🙂

  Tænker på om man kan bruge denne pudder, hvis man har tør hud??
  Jeg bruger til daglig BB-Cream, men når jeg skal i byen måtte det godt kunne “holde” til lidt mere. Kunne jeg så bruge denne pudder??
  Mange hilsner
  Jette

  • Jo's skriver:

   Kære Jette.. tusinde tak fordi du har lyst til at læse med. Hvis du har tør hud skal du fugte den noget mere ; ) Og ja du kan sagtens bruge denne pudder. Det er ikke så pudret at se på som en almindelig farvet fast pudder : )))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.