DET STORE PARFUME BOOM

12166486_10153681847818988_128115921_n
Parfumebølgen er over os og og det er blevet en del af outfittet med en “duft”, ligesom det feks er med læbestift og en smuk neglelak. Og det er ikke kun længere de gængse parfume brands der er at finde rundt om i magasinerne og specialbutikker, som jeg selv brugte flittigt som teeanager, når man var et smut på Tysklandsbåden… (ja der var engang hvor man tog båden over til nabolandet for at købe billigere parfumer). Høsten derfra var bl.a. Tresor, Anis Anis, Lou Lou, Dune.. og mange flere… hvis du også var på dem

Men der er nye parfume brands på banen og mange jeg aldrig har hørt om… parfumen er blevet mere en duftavanceret acessorie og der er kommet meget mere coolness over duftene. Og forleden var jeg forbi Bahne og stødte på de nylig lanceret SG79 – STHLM parfumer og er fan.. af dem alle tre! De er lavet i samarbejde med en kunstfotograf, men det er en helt anden historie og det vigtigste er jo at de faktisk dufter virkelig godt. Og lidt smart er det de fås i 15 ml, som jeg tænker er den fineste værtindegave. Eller bare en god undskyldning til at få fingrene i dem alle tre. De fås bl.a. online HER og på tilbud!

Og hvis du endnu ikke har set den dobbelt lækkerhed der kun fås i dag og i morgen hos skønhedskloge Anette, så må du hellere slå vejen forbi HER.

Dette indlæg blev udgivet i Parfumer, SG79. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.