DETTE VIDSTE DU MÅSKE IKKE OM DINE FOUNDATIONS..

12047431_10153634347823988_743610158_n
Har du skuffen fuld af foundations du ikke bruger, så skal du måske læse med her..

For vidste du at du sagtens kan blande foundations fra forskellige brands. Så matcher dine foundations ikke kan du forsøge at mixe dem sammen for at ramme den rigtige nuance. Foundations kan nemlig sagtens tåle at blive blandet sammen selv de ikke er fra samme mærke, det har nemlig ingen betydning.

Du kan også sagtens blande foundation sammen med din dagcreme, hvis du synes din foundation lige dækker rigeligt nok. Og har du en illuminator i cremeform, kan du også sagtens mixe den i din foundation.

På disse måder kan du måske for brugt din foundation lager op.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, I RECOMMEND..., PRODUCTS/MAKEUP. Bogmærk permalinket.

Et svar til DETTE VIDSTE DU MÅSKE IKKE OM DINE FOUNDATIONS..

 1. Anne Rechnagel skriver:

  Det er nemlig et supergodt tip.
  Gør det selv, og det fungerer rigtig godt.
  Min bedste blanding lige nu er Loreals Magique Nude BB-cream og Super Stay Better Skin fra Maybelline.

  Jo, kan du i øvrigt forklare mig, hvorfor alle jubler over BB-creams når jeg kommer til at ligne en med gammeldags bruncreme på?? Det sker, hvis jeg forsøger mig med ovennævnte BB-cream alene. Den er den lyseste nuance, da jeg er meeeeget lys, men alligevel bliver den lysebrun i mit ansigt?? Jeg ser skrækkelig ud!
  Godt, jeg kan blande den op, for ellers fik jeg den aldrig brugt.
  Er det bare et forkert mærke, jeg har prøvet, mon?
  Når alle andre er vilde fans, så spekulerer man jo på, hvad man gør forkert 😄

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.