HÅNDGODER TIL TØRRE HÆNDER

12182051_10153704406803988_1019124207_n
Så er der dømt tid til håndcreme og det skal være de extra fede og fugtgivende af slagsen. Som også gerne lander på de tørre fødder inden sengetid.

En til bilen, en til tasken og en til badeværelset:

  1. Purely Professional’s “Repair creme”. Holder bare også denne vinter med, fordi den er lidt af et multitalent der ikke bare fugter hænder, fødder, men også frostbidte kinder, tørre spidser og meget mere. Har du først prøvet den er der fare for afhængighed (Jeg bruger den også på mine børn). Fås HER til 195 kr for 100 ml og hvis du opretter dig på deres hjemmeside idag for du 100 kr at shoppe for.
  2. Jurlique “Precious Rose” håndcreme.. og roser i hudplejen er HOT og i forbindelse med 30 års jubilæet for Jurlique har de lanceret denne fløjlsbløde creme der både fugter og dufter så skønt, så jeg er blevet komplimenteret for min duft. Også god til fødderne. Fås bl.a. HER til 375 kr for 150 ml.
  3. Er du til Morrocanoil til håret er du måske også til deres lækre lanceret hudpleje produkter. Den klassiske Morrancan oil duft er kommet i en cremet smørelse til hænderne med argan- og avocadoolie samt shea- og mango butter. Ellers fås den også i skøn rose- og orangeduft. Til 245 kr for 125 ml lige HER.

Husk konkurrencen der kører på bloggen denne uge… du finder den HER.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Jurlique, Morroncan Oil, PRODUCTS/SKINCARE, Purely Professional. Bogmærk permalinket.

Et svar til HÅNDGODER TIL TØRRE HÆNDER

  1. BY STERUP skriver:

    Tak for tips 😉
    De kunne bestemt bruges, især i denne tid!

    // http://www.bysterup.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.