HOLD KULØREN HELE VINTEREN MED 4 FAVORITTER

12200707_10153709995363988_1987770637_n
Jeg elsker kulør, også om efteråret og vinteren. Nu er de orangerøde, coralfarvede og pink nuancer skiftet ud med de lidt mere mørkerøde og auberginefarvede.

Der er intet som en selvbruner, læbestift, neglelak og en fin blush der får giver mig et selvtillidsboost og smukkeste kulør.

 1. Mit største selvbruner-crush til dato, må være “Phenomonal” fra Vita Liberata. Den holder længe og påføringsfarven er helt perfekt, så bruger den tit i sidste øjeblik. Men pas på! Den er svært vanedannende, så har jeg advaret dig. 349 kr og fås lige HER.
 2. Smuk vinterglød til kinderne fra MAC. “A little Lusty”.. Limited fra MACnificent Collection. Fås HER til 195 kr.
 3. Hvis jeg skal være ekstra festlig er det altid med fuldfed farve på læberne og gerne rød og gerne mere i de mørkerøde nuancer på denne årstid. Sisyey Paris er for mig er luksus og deres fugtgivende og langtidsholdbare læbestift er ren selvforkælelse. En læbestift jeg bruger helt op. Koster 330 kr og farven er nr 33.. fås HER.
 4.  Sephora lak i farven “My Superhero” og matcher perfekt læbestifen. Fås selvfølgelig i Sephora.

Husk sidste chance for at være med i denne lækre konkurrence lige HER.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, lipstick, MAC, PRODUCTS/MAKEUP, PRODUCTS/SKINCARE, Sephora, Sisley, Vita Liberata. Bogmærk permalinket.

2 svar til HOLD KULØREN HELE VINTEREN MED 4 FAVORITTER

 1. Line skriver:

  Hvordan synes du holdbarheden er på “Phenomonal” fra Vita Liberata? Og påfører du den ad de tre gange, med 12-24 timers mellemrum, som de anbefaler på deres hjemmeside eller hvordan gør du? 🙂

  • Jo's skriver:

   Jeg synes den er rigtig god og meget bedre end de almindelige selvbrunere. Jeg er fint tilfreds med den kulør jeg får efter en gang i vinterperioden, så bruger den med et par dages mellemrum den i stedet. Men om sommeren kan jeg sagtens finde på at gøre som de anbefaler : )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.