VANDT DU? OG RENSERI DER GØR ALTING NEMMERE OG DIN HUD PÆNERE

12201004_10153713359223988_1910315453_n
Renseriet kommer du ikke uden om hvis du spørger de skønhedskloge og der er helt sikkert noget om snakken hvis du vil have den bedste ud af din hud.

Flere og flere brands tilføjer Micellar rens i deres sortiment. Det er en let hurtig og skånsom måde at rense hud på, samt fjerne makeup. Og så er produktet ret drøjt i brug og priserne ret så rimelige på mange af dem.

Micellar rensevand gør helt sikkert det daglige renseprojekt meget lettere… Mild makeupfjerner, ansigtsrens, fugtgivende og berolignede er det du får for pengene og så behøver du ikke så meget andet end din favorit creme eller serum efterfølgende.

Jeg er selv stor fan og bruger det hjemme, men har også altid en Micellar med på job som makeup artist. Især glad for at produktet ikke har en udtørrende effekt på huden, som f.eks. hvis man bruger vand og sæberens. Kan varmt anbefale at prøve én af slagsen.

1.  Nivea Micaller Cleansing water 2. Eucerin Dermato Clean 3. Bioderma Sensibio H2O 4. L’Oréal Micellar Water 5. Vichy Pureté Yhermale 3 in 1 6. Pudderdåserne Alt I En Makeupfjerner 7. Karmameju Start Micellar water 02 . La Roche Posay Micellar Water

Og så de 3 vindere der skal shoppe lige det de har lyst til hos Med24.dk 

Elisabeth Madsen – Mai O. – HeLene (med stort L)

Send mig fluks en mail og tusinde tak for alle dem der deltog… skøn mandag jeres vej

P.s. Har i øvrigt fået sådan en anbefaling som gør mig rigtig glad.. Tak for det –  læs den HER

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Bioderma, Eucerin, Karmameju, la roche porsay, Nivea, PRODUCTS/SKINCARE, Pudderdåserne.dk, Vichy. Bogmærk permalinket.

8 svar til VANDT DU? OG RENSERI DER GØR ALTING NEMMERE OG DIN HUD PÆNERE

 1. Louise T. skriver:

  Den fra Nivea kan helt klart anbefales 🙂

 2. Mai O. skriver:

  Trods tandpine og voldsom træthed blev min mandag lige sådan cirka 1000 % bedre. TAK! Mailer dig asap <3

 3. HeLene skriver:

  Sikke en dejlig overraskelse! Mange tak! Mailer fluks!

 4. Birgitte B skriver:

  L’oreal’s udgave synes jeg dog var lidt for dårlig til at fjerne make-up. Der skulle gnubbes en del og flere gange før øjet var rent. Kh. Birgitte

 5. Gitte M skriver:

  Vil bare høre om Micellar er “god nok” til at fjerne den daglige make up om aftenen? Eller om det bare er den nemme løsning? Har talt med flere, som mener rensemælk, vaskegele, skin tonic mm. er den rette måde at rense huden på …. Og så er det nemt at blive i tvivl om hvad der er “det rette”? Mvh. Gitte

  • Jo's skriver:

   Det er det helt sikkert…Jeg bruger det selv hver aften aften til at rense af med og behøver ikke yderligere : )))

 6. HeLene skriver:

  Jeg er virkelig glad for den fra Pudderdåserne da den fugter lidt mere end de andre. Men Garnier er også god, og den har jeg brugt meget da den er billig, virker og kan fås i supermarket =) Bioderma er jo også fantastisk, en klassiker!

 7. Amalie skriver:

  Jeg er lidt i tvivl om hvad forskellen er på Micellar vand og ansigtsrens? Jeg elsker din blog, og kunne godt tænke mig at kigge nærmere på dette produkt, når du nu snakker om at det ikke udtørre huden, for det prøver man jo altid at undgå 🙂
  Amalie
  sminkestangen.wordpress.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.