DE BEDSTE NYHEDER TIL DIT OG MIT HÅR

12208001_10153715304068988_1289816555_n
Nogle gange er nyheder meget mere spændende end andre.. og især når de kommer fra et af mine absolut yndlings brands.

Danske Purely Professional laver ikke bare produkter med stor omtanke og omhyggelighed, men det er faktisk også produkter som er kvalitetsmæssig på lige fod eller over gennemsnittet af andre lignende produkter. Her er der bare skåret ind til benet, så vi som forbruger ikke bliver smurt ind i alt muligt kemi. Det er også produkter jeg også med ekstra god samvittighed bruger på mine børn.

To nye produkter er født “Oil” som netop er lanceret og “Hair Repair”, som bliver lanceret 15 november. Olien er både til hud og hår og indeholder abrikos, mandel og koldpresset kokos. Til både voksne og børn – Koster 195 kr for 100 ml og kan allerede nævne jeg er ret begejstret. “Hair Repair” er en extra ny hårgodte, som udover deres kendte “Treatment” (som er en af mine favorit “Leave in” kur til håret) er fugtgivende, plejende og beskyttende hårkur til håret. Indeholder kokos, olie, advokadoolie og peptider. “Hair repair” koster 195 kr for 200 ml.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, PRODUCTS/HAIR, purely professional. Bogmærk permalinket.

Et svar til DE BEDSTE NYHEDER TIL DIT OG MIT HÅR

  1. HeLene skriver:

    Dejligt at høre, treatment er også min favorit leave in, men min favorit maske til håret at skylle af (også til kidsen) er zenz 03, den kan jeg anbefale varmt, især til langhårede.
    Glæder mig til den nye maske fra PP, måske er den til med bedre end Zenz, det lyder umiddelbart som den har mange spændende ingredienser, peptider i hårprodukter, det har jeg ikke hørt før, gør de samme som til huden?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.