DET HER ER MINDST LIGE SÅ VIGTIGT SOM TANDBØRSTNING

12226765_10153727189613988_1069850152_n
Hvis der er lige så vigtig som at jeg får børstet tænderne inden jeg går i seng, så er det min aften hudplejerutine. Min hud kan jeg nemlig gøre rigtig meget for,  hvis jeg sørger for at få passet og plejet den hver dag. Især om aftenen… så hvorfor gør jeg det?

Hele dagen har min hud været udsat for forurening (jeg bor i byen), berøring af min egne fingre (man røre faktisk sit ansigt mange gange i løbet af en dag) og ofte har jeg også makeup på. Derfor har min hud brug for rent bord fra dagens udefrakommende faktorer. Om natten er også der hvor jeg sovet og min hud har mulighed for at arbejde videre med aktive ingredienser i form at serums og cremer, som beskytter og plejer.

Jeg er blevet ret vil med det franske øko mærke Cattier og bruger lige nu “Gentle Cleansing Milk” – Rensemælkder fjerner effektivt makeup og urenheder samtidig med at hudens naturlige balance bevares. Beriget med naturlige blødgørende og nærende ingredienser som blomstervand af kornblomst og solsikkeekstrakt, der skånsomt renser ansigt og øjne. Min hud elsker disse milde renseprodukter og de er tilmed til at betale. 99kr for 200 ml. Fås bl.a. HER.

Er i øjeblikket igang med at prøve Elizabeth Ardens nye “Superstart “435 kr for 30 ml, men overlader ordet til min kære blogkollega Lise/Beautyblog , som har lavet et informativt og grundigt skriv om hvad dette produkt egentlig kan.. oveni har du også mulighed for at vinde en “Superstart”, som hun udlover hele 5 af.

Og til sidst slutter jeg af med et amerikansk hudplejebrand der kan noget mere.. iSClinical! Deres nye Poly-Vitamin serum er et intensivt plejende og reparerende serum, der bringer nyt liv til træt og udsat hud. Indeholder hele 40% botanisk udvundet hyaluronsyre, samt vigtige vitaminer som især B3- og B5 vitamin, E-Vitamin og A-vitamin. Når jeg påføre det prikker det ganske let i huden. 15 ml  for 575 kr eller 30 ml for 980 kr.

Dette indlæg blev udgivet i Cattier, Elizabeth Arden, Innovative Skincare, PRODUCTS/SKINCARE. Bogmærk permalinket.

4 svar til DET HER ER MINDST LIGE SÅ VIGTIGT SOM TANDBØRSTNING

 1. HeLene skriver:

  Tak for du deler din rutine, og for at huske på at rense. Jeg kan lide de personlige indlæg (og andre med =)
  Vil også gerne prøve is clinical produktet som jeg hørt meget om. Sætter det på min ønskeseddel med beauty produkter, asap! Synes du det er nok med serum som det er, uden creme ovenpå?

  • Jo's skriver:

   Så dejligt du har lyst til at læse med… tusinde tak for det : ) Det kommer helt an på det serum du bruger. Nogle serums som feks Bioeffect EGF serum er det ikke nødvendigt. Jeg elsker at have fugtmættet hud og har faktisk brugt min olie fra Pai jeg bruger om morgenen til at fugtet extra om aftenen de sidste par dage : )

 2. Susanne Lang Pedersen skriver:

  Hej. Hvor kan man købe denne Cattier Cleansing Milk??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *