PROBLEMHUD?

12231310_10153730669943988_2023888760_nSom mor til to børn med atopisk eksem vil jeg igen rigtig gerne slå et slag for at man prøver La Roche Posay’s “Lipikar Baume AP+” hvis man har denne form for  hudproblemer.

Historien har jeg vist fortalt en gang eller to igennem årene her på bloggen, men gentager den så gerne igen til dem som måske ikke kender til dette produkt.

Begge mine drenge fik konstateret atopisk eksem (astma eksem) da de var ganske små.. min store dreng blev smurt med hormoncreme og fedtcremer og lige lidt hjalp. Heldigvis stødte jeg på en mor til børn også med atopisk eksem og hun var tilfældigvis apoteker og på job den dag jeg skulle have fyldt op på lageret af fedtcreme. Deres eksem var væk næsten inden jeg kun nå at blinke og det er nu over 5 år siden. har jeg glemt at bruge cremen i kortere perioder, kommer eksemen igen.

Så kender du nogen eller har du selv atopisk eksem, så prøv for guds skyld denne creme. Kan ikke love dem hjælpe på alle, men for mine drenge har det været et lille mirakel. Og udover den har hjulpet os, så er det bestemt også værd at prøve hvis man har sart hud, tør hud eller bare normal hud. Konsistens er helt i top og efterlader huden rigtig blød og gennemfugtet og jeg bruger den selv ind imellem.

Fås på nogle apoteker og bl.a. HER

Dette indlæg blev udgivet i la roche porsay, PRODUCTS/SKINCARE. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.