TANKER OM SKØNHED OG EN 5 ÅRS STATUS UPDATE

Collager212Om 3 dage.. faktisk på mandag 16. nov 2010 landede det aller første blogindlæg på bloggen og jeg er godt nok kommet vidt omkring siden både som blogger, selvstændig, men også privat. Gad vide om nogle har fulgt med alle de år? Jeg startede jo aller først HER og jeg tror det er første gang i bloggens nyere levetid jeg har smidt det link på.. så hvis du er nysgerrig.. Feel free: )

Det er ingen hemmelighed at tanken om jeg skal kvitte bloggeriet har været oppe og vende ret så mange gange de sidste to år.. efter jeg blev alene med mine to drenge. Pludselig blev min tid meget mere kostbar og måtte prioriterer den anderledes med job som selvstændig og forholdsvis små børn, samt nye mennesker i mine drenges liv både de og jeg skulle forholde mig til. Og ikke mindst var min store dreng barn  startet i 0. klasse og var enormt udfordret (og det er han stadig).. han havde fået en som voldsom medfart i sine første måneder af skolelivet og dybt påvirket af bruddet mellem hans forældre. Så jeg vidste også her at bloggen var sidst på listen, da den ikke bidrog til de mest basale behov for drengene og jeg.

Og til at starte med, var jeg opsat på at jeg var nød til at ændre strategi for bloggen og  hjælpen fra en meget kær blogkollega, mentor og ven med (og hun er grunden til jeg egentlig stadig er her), fik mig i gang igen, med lidt host host hist og her. Meningen var jeg skulle tjene lidt penge på bloggen for at kunne forsvare min tid jeg brugte på bloggeriet i forhold til mine børn.. at jeg kunne kalde det delvis (kvartvis var også helt fint med mig) arbejde, også selv om det er så meget mere end det. Men det skulle også løses på en måde så at jeg ikke gik på kompromis med min troværdighed, som er enorm vigtig for mig. Uden den vil jeg slet ikke bryde mig om at blogge. Jeg fandt på nogle sponseret løsningsmodeller som kunne forsvares overfor mig selv og stadige være troværdige overfor læserne… og nogle af dem er I allerede stødt på. Bl.a. mine sponseret videoer.. idéen med dem var at der skulle være en idé og et godt produkt der rent faktisk ville give mening og nyhedsværdi for jer læsere. Oveni tilbød jeg også sponseret læsertest (igen med produkter der gav mening for jer læsere), samt sponseret konkurrencer med produkter der gav mening for bloggens indhold. Alt er blevet taget godt imod fra jeres siden og føler stadig min troværdighed er intakt. Men….

.. at få firmaer, brands og pr-bureaer om at bakke op, har i den grad et sejtræk uden lige. Ganske få og kan tælles på en hånd har troet på konceptet og jeg som blogger… og det er jeg så taknemmelig for. Men sandheden er at jeg slet ikke har nok unikke sidevisninger til at de fleste gider andet end at sende et produkt eller en invitation til cupcakes, champagne og en goodiebag i håb om jeg kan lide deres produkt, poster et IG billed og derved fortæller jer læsere om det på bloggen efterfølgende. Så hvorfor gider de så invitere mig med.. det spørgsmål er jo ret let. For et så har jeg bevaret troværdigheden som blogger, samt en gang i mellem en mere professionnel tilgang til visse produkter og så kan de måske få lidt reklame for lidt kage og alkohol…Men jeg er også blevet ældre i blogland og har for lidt tid, så der skal meget mere til at trække mig afsted til presseevents.

I stedet ser jeg de skyder annoncering og sponsering efter bloggerne uden nogen form for substans og troværdig. Og da jeg forleden så et sponseret indlæg hos en anden skønhedsblogger forleden  (og blog  med selvfølgelig langt flere følgere end mig) med et af mine yndlings produkter, som bloggerne tidligere ovenikøbet havde sagt til mig til et event at hun overhovedet ikke så nogen nyhedsværdi i produktet. Og hun i øvrigt slet kunne forskel på det nye produkt og det gamle… så blev jeg faktisk bare lidt ærgerlig. Til dels for jer og mig som læser, for det fortæller jo netop mig at generelle sponseret indlæg generelt ikke er til at stole på. Men det er firmaerne, kunderne hos pr-bureauerne ligeglade med… det vil bare have deres produkter plastret ud over de sociale medier og nå flest muligt. Men det er jo slet ikke det blogging for mig handler om og det har da aldrig heller været min ambition at skulle leve af min blog. Og da sandelig heller ikke grunden til jeg startede den for 5 år siden. Dog giver det god mening da jeg læste en artikel for ikke så længe siden, at bloggere er nogle af dem der har aller mindst troværdighed af alle medier. Det må vist sige at være en rigtig trist udvikling for blogfolket og se hvordan det tydeligt har ødelagt den ellers engang store troværdighed, for pengenes skyld. Heldigvis findes der stadig helt ærlige bloggere tilbage, som ikke sælger ud for enhver pris… både store og små blogs.

Så når jeg mærker helt efter så er mit bloghjerte helt samme sted som dengang.. jeg vil først og fremmest gerne bare inspirerer kvinder.. og alle slags kvinder. Det er måske ambitiøst, men det behøver heller ikke være alle.. bare nogle enkelte. Ikke kun med “sådan lægger du blush” eller “god fugt til håret”, men også hvad der er blevet min hjertesag som makeup artist. At få kvinder til at føle sig smukke uanset hvad.. og jeg mener virkelig uanset hvad… at vi ikke skal pakke os ind tyk foundation og hårextensions, men at holde af os selv som vi nu er med render under øjnene og huske at komme rød læbestift på mandag morgen på job… if you get my point.

Så faktum er jeg nok bare bliver her lidt længere for at sprede det jeg kan lide, står inde for og forsat deler ud af min insider viden som professionel makeup artist og hårstylist. Alt imens jeg er taknemmelig for at I gider læser med.  TAK.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Follow me..., Makeup Artist, Makeup artist A-Z, VIDEO GUIDE, WORK. Bogmærk permalinket.

74 svar til TANKER OM SKØNHED OG EN 5 ÅRS STATUS UPDATE

 1. Anette Waaben skriver:

  Til lykke med jubilæet…..håber du har tid og overskud til at fortsætte.
  Dine blogs virker ærlige og du kan stå inde for de produkter du anbefaler, enten fordi du selv har prøvet dem, eller på anden måde har kendskab til deres effekt.
  Jeg følger med på forskellige skønhedsblogs og må indrømme, at den jeg har fulgt i længst tid for mig begynder at miste sin troværdighed, fordi bloggeren dels virker opsat på at sælge sin bog sammen med diverse produkter, dels reklamerer for produkter hun har kendskab til via et nært forhold til dem, der producerer dem. Og er hendes anbefalinger så helt objektive…altså så objektiv som man nu kan være i det her univers?
  Jeg ved det ikke, men jeg læser i hvert fald dine oplæg med stor interesse.

  • Jo's skriver:

   Mange tak Anette.. tænk engang 5 år! : ) Dejligt du har lyst til at læse med.. hvis jeg havde skrevet en bog kom jeg desværre nok også til at reklamere for den.. af stolthed ; ))) Så lov mig du bliver hængende hvis jeg en dag når så vidt : )

 2. Birgitte B skriver:

  Selv tak 🙂 og tillykke med jubilæet. Havde selv 5 års jubilæum på bloggen i foråret, men synes stadig jeg mangler tid til den i perioder. Jeg indrømmer dog gerne, at jeg ikke er vild med dine pauser, for det er ofte de indlæg jeg læser før andre. Mest fordi det er helt nede på jorden og jeg føler, at produkterne får en ærlig anmeldelse/anbefaling. Du inspirerer i hvert fald mig.
  God weekend søde Jo. Kh. Birgitte

  • Jo's skriver:

   Hahaha,, Birgitte du er alt for sød. Er så glad for du trofast hænger i også på Instagram.. tusinde tak for det og jeg er SÅ glad for jeg kan inspirere.. det er det vigtigste : ))) KH Jo

 3. nanna. skriver:

  Tak fordi, at du er her Johanne. Jeg elsker virkelig din blog og den er så personlig, ærlig og ægte for mig. Jeg håber at du bliver ved længe endnu selvom der kan gå noget tid imellem du blogger, det gør ingenting, det er bare rart at vide at du “er her” 🙂

  <3 <3 til dig

 4. Heidi Kjeldgaard skriver:

  Stort tillykke med jubilæet. Jeg nyder din blog,dine tips og tricks. Lige præcis fordi du skriver helt nede på jorden. Jeg har fulgt.med næsten fra starten af, følt med dig og dine drenge under skilsmissen og glædet mig ( på instagram) over billeder af dine usædvanlige lækre drenge.

  Ønsker dig alt godt fremover både irl og i bloggerlandet.

  Mange hilsner Heidi Kjeldgaard

  • Jo's skriver:

   Tusinde tak for dig Heidi… det betyder bare så meget for mig…mange tak også for IG support forleden… der var gået helt krise i den.. måske det har sat gang i nogle tanker her også : ))) KH fra Jo

 5. Kim skriver:

  Tak fordi du er her! Elsker at følge med, både her og Instagram, og synes du er dygtig, ægte og velskrivende

  • Jo's skriver:

   Mange mange mange tak… du er også en af dem der har hængt i længe herinde… det er jeg SÅ glad og taknemmelig for : )))

 6. MetteGuldberg skriver:

  Kære Johanne
  Jeg er så glad for at du stadig er her i blogland. Jeg har fulgt dig næsten fra begyndelsen og jeg sætter stor pris på din troværdighed og ærlighed omkring produkterne og at du også giver glimt af dit eget liv – også når tingene kunne være sjovere.
  At du så også altid har overskud til at svare på vores kommentarer er kun et ekstra plus. Det er klart, at det er presset til tider og at bloggen kommer sidst når det handler om dine drenge, dig selv og din virksomhed og det er helt i orden! Jeg er kun glad når der er et indlæg, fordi jeg ved at det er værd at læse – og så kan man jo følge lidt med på IG imens:-)

  Tak – God weekend!
  KH
  Mette

  • Jo's skriver:

   Søde Mette.. vi er jo to madammer der har været og måske stadig er lidt i samme båd. Jeg er glad for at læse du stadig hænger på og jeg håber virkelig du og din datter har det godt med det hele. Tusinde tak for dig Mette : ))) KH Jo

 7. Kira B. skriver:

  Tillykke med jubilæet!!!
  Stay true to your self – det er derfor jeg læser med 😉
  Syntes virkelig at sponsorater har tager overhånd og der er sku mange, der har solgt ud af principperne og pludselig reklamere for alt mulig mærkeligt.

  • Jo's skriver:

   Hvor er det bare sejt og bliver så glad når I og dig Kira stadig er her… du har jo også fulgt med i en evighed… iiiihhhh hvor er jeg glad for det! Tusinde tak!

   Jeg tro mange bloggere er blevet deres eget brand og derved også en forretning og der er nok der jeg ser grænsen mellem almindelige blogger og business bloggerne!

 8. Helle Dannemand skriver:

  Puha, der fik du altså gjort mig godt nervøs, imens jeg læste mig igennem dit fine, kloge og velovervejede indlæg, så jeg blev rigtig lettet, da jeg nåede til slut og kunne konstatere, at du stadig hænger i.

  Du er en af de beauty-bloggere, jeg rent faktisk “lytter” til og tror på. Hvis du anbefaler et produkt, løber jeg ikke kritikløst ud og køber det, men det bliver lagt i “huskeskuffen” til en evt. senere lejlighed. Det samme med diverse tips og tricks, du kommer med, for du er en professionel, og ved derfor, hvad du taler om.

  Så keep up the excellent work i den form, som passer dig og din lille familie bedst.

  Stort tillykke med jubilæet! 🙂

  • Jo's skriver:

   Kære Helle… jeg er så glad for du ikke er kritikløs, for det jeg anbefaler er måske ikke altid et produkt der passer godt til dig eller en anden læser, men bare er til inspiration. For vi er jo heldigvis forskellige og man skal overveje inden man bare shopper løs… det gør jeg også selv (for det meste ; ) ) Så sødt at dig at du følger med… Tak for dig : ))) KH Jo

 9. Maria Lisette skriver:

  Åh kære Jo. Jeg har hængt på længe, næsten fra starten tror jeg. Den gang du også bloggede lidt privat 😉 Og jeg følger netop dig fordi du er SUPER troværdig. Og guderne skal vide hvor tit du er med mig i spejlet 😀
  Jeg kende det med manglen på tid, men jeg er netop begyndt at følge lidt blogs igen, og du er selvskreven!!

  Knus og Kram
  Maria

 10. Lise Emilia skriver:

  Søde Jo, du har længe været en inspiration for mig, både som blogger med i særdeleshed også som professionel makeup artist (Og mor, selvom jeg ikke selv regner med at skulle være det.) Det jeg selv går og drømmer om. Jeg elsker at læse med hos dig. Du er om nogen troværdig og dine ord vægter tungt når det kommer til produkter des lige. Så jeg vil rent faktisk “bare” gerne sige tak for, at du bliver hængende og forsætter bloggen, det er vi uden tvivl mange der er rigtig glad for.

  Kram Lise Emilia

  • Jo's skriver:

   Kære du… wow.. sikke fine ord… tænker det må være en anden du skriver om ; ) Tusinde tak fordi du gider følge med : ) KH jo

 11. S skriver:

  Hej Johanne. Jeg har først klikket abonner for nylig her hos dig. Jeg læste dog lidt med sidste sommer – noget om hurtig makeup og Matas nye hårbørster – jeg købte i øvrigt en, og jeg er vildt glad for den, så tak for det! Så blev du lidt væk i pudderdåserne og youtube… Sorry. Jeg ser præcis det du beskriver. De samme produkter sendt ud til de bloggere som man kan klikke på øverst oppe, når man følger pudderdåserne og de samme youtubere til de samme events og billeder af det på Instagram. Jeg gider det ikke mere og alt der er sponsoreret bliver læst med et gran salt. (Men det er en vildt billig måde for virksomhederne at få reklame – og den rammer målgruppen præcist og de unge købere er på de sociale medier. De køber ikke Femina og Alt for damerne og de ser heller ikke tv, men youtube og Netflix :)) Det er nok derfor at jeg kom i tanker om dig – tror også Lise Grosmann har nævnt din blog for nylig. Jeg ville også følge dig via bloglovin (linket til bloglovin virker ikke her på din side, måske du skal få det tjekket); men jeg fandt dig på bloglovin 🙂 Jeg har også trykket følg på facebook og finder dig også på Instagram, for det er nok den måde jeg kan støtte dig og din blog på, for jeg ved ikke hvad unikke hits betyder. For din blog er vigtig! Men ikke vigtigere end dine sønner og din virksomhed. Jeg håber du bliver ved 🙂 God weekend!

  • Jo's skriver:

   Ej hvor sjovt… det børsteindlæg er godt nok læst meget. Jeg har selv lige postet min favorit på IG for et par dage siden : ) Holder stadig på de er bedre end de de dyre vi ikke nævner navnet på her ; ))) Men med hensyn til netop den form for reklame er det jo virksomhederne der ikke har forstået at den lille blog kan sælge lige så meget som den store blog. Det bunder jo I trofaste læsere som finder blog indholdet troværdigt og relevant.

   Den gode blog fe Lise Grosmann har faktisk linket for ganske nyligt og hun er bestemt værd at følge med hos.. der er helt rene linjer! Tusinde tak fordi du kigger forbi igen og blog supporter… det er jeg så taknemmelig for! : ))) KH Jo

   P.s tak for tip med bloglovin… det skal jeg da have løst … gisp!

 12. Nelle skriver:

  Meget fin og yderst relevant indlæg. Vi er flere der har svært ved at forstå hvad der sker for blogger – udviklingen. Personligt er jeg rigtig glad for at du stadig blogger ❤️

  • Jo's skriver:

   Tak smukke Nelle.. og dejligt du har meldt dig på banen blandt skønhedsbloggere med substans… Der er kommet MANGE nye bloggere der ikke har så meget andet at byde på end “se min nye mascara”. Der må godt komme lidt kød på.. bare en gang i mellem! Laver iøvrigt selv de der indlæg”se en flot neglelak” tsk tsk ; )))

 13. Cecilia skriver:

  Selvom jeg ikke har læst med fra start år, så blev jeg faktisk helt nervøs da jeg startede med at læse indlægget. Og det er altså fordi jeg virkelig nyder at læse med og kan mærke at du er et fantastisk menneske, som man kan stole på og som inspirerer Noget, som det du også lidt skriver om, er blevet sværere med alle de blogs og sociale medier der er. For det er ret tydeligt at se hvor meget reklame der er i det (helt okay hvis man så også kunne stole på det). Det er jo utroligt ærligt at det skal være sådan ;( Men forstår udmærket også alle dine tanker, for det er ikke nemt med alle de sværere ting der sker i ens liv. Det vigtigste er at du har det godt. Er super glad for du bliver hængende endnu 🙂 Alt det bedste til dig og din familie.

  Kram Cecilia

  • Jo's skriver:

   Mange tak søde du… for fine ord og blogsupport. Dejligt du læser med : )))
   Jeg synes nemlig også alt skal være med måde med de sponserede indlæg. Hvis man ikke kan stå inde for produktet skal man nok heller ikke anbefale det til sine læsere. Man må godt forholde sig kritisk til sponsorede indlæg man laver og hvorfor reklamere for noget der ikke er godt forstår jeg ikke. KH Jo

 14. Hanne skriver:

  Det er ret sjældent jeg kommenterer, måske fordi jeg syntes at med ligegyldige kommentarer spilder man andre menneskers tid.

  Jeg vil dog gerne sige at dine indslag er jeg altid meget glad for at læse, og mange af dine anbefalinger og gode råd har været nyttige, kærkomne, og til tider underholdene. En fin blanding af fornuft, humor, og professionel indsigt. Din blog ligner ikke andre, så du har en særlig plads., og som du ser fra du mange kommentarer, er der en stor fanskare.
  V.h. Hanne

  • Jo's skriver:

   Det kan der godt være noget om med de kommentarer.. men synes for det meste det er tilkendegivelser og spørgsmål der lander her i mit kommentarfelt. Og er meget glad for jeg kan bidrage en smule til inspiratioen : ) Dejligt du følger med Hanne… tusinde tak for det : ) KH Jo

 15. Anne-Mette skriver:

  Kære Jo Jeg nyder at læse din blog og sætter stor pris på din ærlighed. På et tidspunkt læste jeg mange flere blogs. Nu læser jeg faktisk kun en lille håndfuld, og din blog er blandt de udvalgte. Bliv endelig ved.

  • Jo's skriver:

   Det er en ære jeg er en af de få udvalgte… det betyder jeg skal blive ved med at gøre mig umage : ) Mange tak for blogsupport kære Anne-Mette : ) KH jo

 16. Eva skriver:

  Jeg vil give dig fuldstændig ret, Johanne – jeg har også stødt på bloganbefalinger for det værste stads; fx ladyshavere m et bondefangerabonnement, som viser sig at koste langt mere end at købe dem i butikken.
  Men er de utroværdige ikke mest de der selfishtyper, der har deltaget i etellerandet TV3 program ? Nej, nok ikke alene, jeg kender også et par dygtige bloggere, som jeg ville ønske ikke reklamerede for hvad som helst. Men det gør de.
  Som forbruger lærer man det, tror jeg. Først undrer man sig, og så dropper man den blog, og holder sig til the grand Ladies, som tæller dig, Lise, Ib og Anette.
  For mig ihvertfald. Keep going i samme koncept, tak. We love it.

  • Jo's skriver:

   Kære Eva, den håndfuld er jeg beæret over at være sat sammen med… tusinde tak.. bliver jo simpelthen så glad for alle de her søde ord fra dig og de andre her i kommentarfeltet : ) KH jo

 17. Miriam skriver:

  Det er og bliver mig en gåde, hvordan nogle af de allermest populære blogs trækker så mange læsere, når det er tydeligt for enhver, at de er til salg for højst bydende. Jeg synes, det er ærgerligt, og jeg forstår mig helt tydeligt ikke på marketing, når jeg føler, at en troværdig blogger umiddelbart ville sælge mere. Måske er der bare flere penge i de ikke-tænkende læsere?

  Jeg sætter i hvert fald personligt stadig pris på din stemme, især fordi du netop har en platform, hvor det ville være utroligt nemt at sælge ud og begynde at pushe ligegyldige produkter til dine læsere. Så props for det!

  • Jo's skriver:

   Tusinde tak… om nogen ved jeg at du Miriam forholder dig kritisk til de blogs du læser. Jeg tror de her blogs opnår en form for kendis status og fanskaren følger altid kendte.. primært tror jeg dog også det er unge piger der dyrker det mest og måske de i virkeligheden søger rollemoller og nogle de kan identificere sig med. Men da jeg tidligere på året var jeg på blogseminar og her fik vi af vide at de ikke nødvendigvis den store blog med mange følgere der solgte mere end den lille blog med netop de dedikerede og trofaste læsere… Det handlede om at jo større man blev distancerede man sig mere fra læserne.. Men tror desværre det hele blændes af de unikke sidevisninger de store blog kan vise… Dejligt du lure med : ) KH Jo

 18. Pia skriver:

  Kære Johanne.
  Jeg har læst med de sidste 4+ år og jeg elsker dig. Så meget at da jeg engang så dig i Rødovre Centrum turde jeg ikke sige hej 😂😂😂😂 Du er smuk, ærlig og skriver fine indlæg. Dig bliver jeg aldrig træt af.
  Stort tillykke med jubilæet og bliv her nu lige lidt endnu.
  Kh Pia

  • Jo's skriver:

   Sødeste Pia… Er ret tit i RC og du er altid velkommen til at sige hej hvis du orker ; ) Dejligt du stadig hænger i… tusinde tak for det. Det betyder simpelthen så meget. KH fra jo

 19. Karin VS skriver:

  Hvor DEJLIGT du fortsætter! Jeg følger kun en lille håndfuld, og du er en af dem, fordi du netop ér troværdig!
  Tak for de fem år, håber de bliver til mange flere 🙂
  Knus Karin

  • Jo's skriver:

   Og hvor er det dejligt du stadig er så all the way… Tusinde tak for det Karin : ) KH fra Jo

 20. Jeanne skriver:

  Tak fordi du forsætter, har virkelig nydt at læse og se din blog. Har lært meget.

 21. Sisi skriver:

  Tillykke med jubilæet! 🙂

  Jeg kan som bloglæser virkelig godt følge dig i de tanker, det er en spøjs udvikling med reklamer/sponsorerede ting…. Jeg prøver at forholde mig åbent og nysgerrigt til hvad der bliver anbefalet på de blogs jeg læser – hvis produktet lyder godt og som noget for mig, undersøger jeg det – google er min ven – for ingredienser, virkning osv. Så blogs er uvurderlige for mig som inspiration og informationskilde – men de bedste blogs er klart dem hvos man fornemmer et (troværdigt) menneske bag.
  Er rigtig glad for din blog!! Så håber du fortsætter mindst fem år endnu 🙂 Seføli på den måde der passer bedst ind i dit liv og familie.
  Det er altid godt med refleksion og tanker, er bare glad for du ikke nåede frem til at du ville stoppe 😉

  • Jo's skriver:

   Mange tak : ) Jeg bruger også altid google hvis jeg er i tvivl og bruger også selv bloganbefalingerne til at blive inspireret. Jeg bliver ved så længe jeg har noget på hjertet : ) KH jo

 22. Mette S skriver:

  Tillykke med jubilæet ☆☆☆ det er godt og flot gået!
  Jeg er også fan og en af dem, der har været med ca fra starten og de nogle gange private opslag ♡
  Tak fordi du bliver ved – du inspirerer mig meget. Er vild med dine tutorials mv.
  Du er for mig en af de mest troværdige her i blogland, så jeg var noget spændt på de sponsorerede indlæg, men du manøvrerer fint i det også ☆♡☆
  Held og lykke fremover ♡☆♡ glæder mig til mere her 🙂

  • Jo's skriver:

   Stort tak Mette… Det er jeg glad for du skriver, for synes netop selv mine sponseret indlæg ikke overskrider grænsen for hvad der ud fra mit syn er utroværdig læsning. Vil så gerne have lavet mange flere tutorials, men det bliver tit ved tanken.. (lidt også fordi jeg ikke magter mig selv på video tsk tsk). Tak for support og du har lyst til at læse med : ) KH jo

 23. Mette K. Eriksen skriver:

  Hej Jo.

  Jeg følger dig og har vel efterhånden gjort det i nogle år. Jeg synes du har en god og ægte blog… Bliver inspireret af dine indlæg og kan godt lide at du også viser mennesket bag. Nogle blogs lugter langt væk af reklame og det er egentlig lidt trættende i længden også fordi jeg jo netop leder efter reelle tips og tricks ikke bare mere reklame for et aller andet, som ikke kan noget særligt. Keep up the good work!

  Kh Mette

  • Jo's skriver:

   Tusinde tak… det er i hvert fald en balancegang at skulle være blogger, som jeg ser som en personlig forlængelse af bloggeren og så en reklamesøjle.. man skal kunne som læser sortere fra det betalte indhold og det personlige. Og tit så er det kun ordene “sponseret” eller “affiliated link” som adskiller de to ting. Dejligt du læser med : ) KH jo

 24. Marlene Høj skriver:

  Tillykke med jubilæet 🙂
  Det er dejligt at du fortsætter på trods – Det er hvad blogland og jeg har brug for!

 25. Nina HUCL skriver:

  Stort tillykke med jubilæet og tak, fordi du stadig er her. Det er jo det, man kan mærke er forskellen på din blog og nogen af de andres: at din personlighed skinner igennem, og at man kan mærke, at du har en mission og er kritisk med, hvad du anbefaler. Det gør dig troværdig og værd at læse. Håber du bliver ved, men stor forståelse for at tiden er knap. REspekt for at du prioriterer drengene – alle gode ønsker og varme tanker din vej 🙂

  • Jo's skriver:

   Mange tak Nina… også fordi du gider læse med. Jeg tror selv idéen med blogging er at man også deler lidt ud af sig selv og så kan læseren selv vurdere om de kan relatere til det man skriver.. men der er efterhånden mange måder at blogge på : )
   De børn er så dejlige vigtige og værd og priortere : ) KH jo

 26. Ulla skriver:

  Jeg nyder at læse din blog og se dine videoer. Udvælger meget få 3-4 blogs jeg følger med på. Synes din er af høj kvalitet og stop endelig ikke. Forstår sagtens dit tidspres og prioritering i dit liv. Men nyder nu bare dine gode råd og meninger!

 27. miss.T skriver:

  Tillykke med jubilæet! Synes det er dejlig at der er så få spons indlæg hos dig, desværre begynder mange bloggere at lave flere ugentlige spons indlæg, og det er efter min smag ALT for meget. Jeg er ligeglad med om der kommer et indlæg om måneden eller 7 om ugen, bare indlægget handler om noget DU har på hjertet. Keep up the good work!

  • Jo's skriver:

   Taaaak Miss T : ) Kan på sin vis også godt forstå bloggere gerne vil tjene penge på blogging… det gad jeg også godt selv. Men uden alt for mange kompromisser. Dejligt du vil læser med selvom der ind imellem er langt imellem indlæggene : ) KH jo

 28. Lise Andersen skriver:

  Tak for at du netop ikke er blevet en “sellout” (som man siger på engelsk). Blogverdenen har da brug for bloggere med netop din holdning. You go girl!

 29. Viola skriver:

  Smukt indlæg Jo! Tak for at du er som du er og for din ærlighed!
  Jeg er helt enig med dig i at bloggere desværre nu om dage skriver alt for mange indlæg bare fordi de for penge for det og det er brandærgerligt, fordi de desværre mester deres troværdighed på det, i hvert fald i min verden 🙁

  Jeg har kun en lille blog, men håber aldrig at jeg bliver sådan!

  • Jo's skriver:

   Mange tak… for mig som læser af andres blog, skal der ihvertfald være en god balancegang og så skal indlæggene give mening i forhold til indholdet på bloggen. Og selvfølgelig er det da samtidig også fedt at kunne tjene penge på bloggen. Men det er bare ikke altid uden også at sælge lidt ud. KH jo

 30. Anne Rechnagel skriver:

  Kære Jo.
  Jeg er nytilkommen fan af din blog.
  Jeg forstår sagtens dine overvejelser om familie, tid og prioriteringer. De overvejelser kender vi nok allesammen.
  Jeg er blevet rigtig glad for din blog og er glad for, du bliver ved. Jeg kan sagtens leve med få indlæg. Familien er det vigtigste.

  Mange hilsner, Anne.

  • Jo's skriver:

   Tusinde tak Tak… så dejligt du gider læse med. Det er nok support for mig : ) KH jo

 31. Helle Rick skriver:

  Hjertelig tillykke med de 5 år og er glad for at du bliver lidt længere 🙂
  Yes, I get your point og forstår dig fuldt ud. Jeg følger netop dig, fordi du på den naturlige måde viser, hvordan man kan gøre lidt og stadig se godt ud. DU er dygtig og kommer med rigtig mange gode og brugbare råd.
  Rigtig god søndag.

  • Jo's skriver:

   Hvor skønt jeg kan inspirere lidt… så dejligt du læser med : ) Mange tak for det – KH jo

 32. Jette Berg skriver:

  Jeg er “ny” på din blog – har kun været med i et års tid tror jeg, men holder meget af den. Elsker dine videoer som gør mig så meget klogere på mange ting. Jeg kan også godt li´din – i mine øjne – meget ærlige tilgang til produkterne. Jeg stoler på dine vurderinger og er super glad for, at du vil dele dine erfaringer med os andre. Du skal også roses for, at svare når jeg har stillet spørgsmål – det er jeg rigtig, rigtig glad for!

  Kiggede lige på din “blogstart” . Allerede den gang ser den spændende ud :0)

  Dejligt at du fortsætter. Ser frem til masser af nyt fra dig…….

  • Jo's skriver:

   Mange tak… og skønt du læser med. De videoer minder mig jo om at jeg skal få lavet nogle flere ; ))) KH jo

 33. HeLene skriver:

  Jeg har ikke været med hele vejen, men jeg så på linket og fandt mange gode opskrifter.

  Tak for du deler dine tanker. Fik øje med din blog via Beautyspace og har nydt den og din instagram siden da. Jeg håber at du fortsætter dele din viden og erfaring i nogen form, som selv trives med, fordi det er dejligt at følge med herinde og på insta. Inspirerende, lærerigt og personligt, de ka’ jeg li’!!!

  • Jo's skriver:

   Hvor skønt.. der ligger og en masse rigtig gode opskrifter. Tusinde tak fordi du har lyst til at følge med : ))) KH jo

 34. Dejligt du bliver ved med at blogge! Og skulle der gå længere imellem indlæg, så går det helt fint 🙂 Jeg nyder at læse med, og opfatter altid dine tips og anmeldelser som meget ærlige.

  • Jo's skriver:

   Tusinde tak Mette og hyggeligt at se dig i sidste uge. Håber du fik den rette foundation farve med hjem trods belysningen ; ))) KH jo

 35. Lise skriver:

  Kære Jo, her fik du vist da bekræftet, at vi er mange, der synes, at du kan dit stof og skal blive ved at skrive om det nøjagtig som du gør. Jeg kunne ikke være mere enig.

  • Jo's skriver:

   Tusinde tak for dig kære Lise, som også gør blogland til et meget mere troværdigt sted begå sig i.. du har nemlig slet heller ikke solgt ud : ))) Stort KH fra jo

 36. Dorte Daugaard skriver:

  Tillykke med jubilæet! Jeg nyder også din troværdighed og ekspertise – og konkurrencer 😉 (og melder mig også på holdet af dem, der bl.a. har købt en ny hårbørste pga. din anbefaling) 🙂
  Synes også, det øger din troværdighed, at du ofte anbefaler produkter, du rent faktisk selv bruger i dit job, hvor du naturligvis selv ønsker gode resultater 🙂
  Tak, fordi du deler!

  • Jo's skriver:

   Du har også fulgt med længe.. Tusinde tak for det Dorte : ))) Ville være ærgerlig over at bilde folk noget ind jeg ikke selv synes var godt, også selvom jeg ved vi altid kan bruge eller lide de samme ting : ))) KH jo

 37. Tillykke skønne…
  Istemmer mig alle de smukke roser du har fået her og siger dig tak for al din inspiration. Du er sgu cool!! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.