5 TRENDS DER ER TOTAL YT…

rms-beauty-buriti-bronzer1Jeg er rørt og overrasket over den feedback, samt support der var på mit foregående indlæg HER. Nogle kunne heller slet ikke holde det ud og måtte skynde sig at unfollow. Og det er også i orden. Intet i det indlæg var myntet på at omtale andre bloggere og deres blogform dårligt og ved gud de bare skal blogge som de synes. Ligesom jeg selv gør. Men ind imellem føles det også rart at lade tankerne flyde frit og det er heller ikke noget jeg praktisere særlig tit frit skue. Men det er jo også friheden ved bloggeriet.. her bestemmer man selv hvad man formidler og hvordan man formidler det. Ligesom dagens indlæg heller ikke her skal nogle føle sig ramt, men nu er der bare nogle nyheder der er blevet for gamle.. hvis du spørger sådan én som jeg.

Der er 5 makeup og hår- og makeup trends som jeg håber vi ikke ser synderligt meget mere til i 2016. Og for mig er ting sjove at eksperimenterer med, men ting har for mig også en udløbs dato når det ikke er klassisk eller naturligt.

1.Contouring! Det kommer nok ikke bag på jer. Altså jeg har jo været inden omkring emnet HER og argumenteret for hvorfor jeg ikke synes det fungere for dig eller mig. Terry Barber makeup artist director fra MAC cosmetics er enig.. læs hvad han mener om sagen HER. Men kort fortalt beautyverdenes forsøg på at opfinde en trend der er fuldstændig misforstået og som ingen kvinder ude i det virkelig liv bliver pænere af.

2. Pastelfarvet lyserødt hår er ved at være passé ifølge min frisør Ofia, men tilgengæld hitter gråt hår mere og mere. I øvrigt er jeg også selv træt i øjnene over at se voksne kvinder med pastel regnbuefarvet hår.. ved ikke helt hvad det er, men i grunden er alder smukkest med måde. Og så synes jeg gråt hår hitter mere til enhver tid, dog ikke i den alt for unge ende.

3. Vipper! Falske påsatte vipper… får ticks af de unaturlige lash extension. Mit blik er som paralyseret når jeg taler med en der har fået lash extensions.. og kan have svært ved at koncentrere mig. Det er jo de færreste der har bambi vipper fra naturens side og er slet ikke til det dukkede look det giver. SÅ hellere en brand god masacara ligesom denne HER

4. Nude negle/ foundation negle. Nu forholder det sig sådan at det bare er de færreste der bære den hudfarvet lak på den smukke måde. Så hvis du ikke ønsker at fremhæve dine pølsefingre (ligesom mine egne), så er det ikke nude du skal gå. Egentlig bryder jeg mig heller ikke ordet “nude”.. der sådan en røvsyg (undskyld)  beige smag i det. Så håber “nude” går op i røg 31. dec 2015.

5. “Jeg er lige stået ud af min seng og har ikke vasket eller redt hår i tre dage” Looket. Altså hår behøver slet ikke at være stylet og naturligt hår er også smukt. Men bliver også lidt søvning at dette ret påtaget look. Nu har vi set nok uglet og fedtet hår i 2014/2015. Og håber på nogle kloge der har forstand på sådan noget snart finder på noget nyt. Der er jo urimelig mange kvinder som kan se lækre ud på den måde, inklusiv undertegnet. Og hvis nogen tør se mit morgenhår siger i bare til.

Hvad mener du?

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS. Bogmærk permalinket.

20 svar til 5 TRENDS DER ER TOTAL YT…

 1. Birgitte B skriver:

  Jeg har det også underligt med de der vipper… Altså jeg forstår godt, at det kan være fedt for nogle (med virkelig små vipper), men det ser altså lidt unaturligt ud…
  Nude negle har aldrig været for mig, har forsøgt et par gange og det ligner… ja, min hud får en underlig farve af det.
  Kh. Birgitte

  • Jo's skriver:

   Hvis nu nogen så lavede de vipper meget kortere og ikke så dramatiske, så tror jeg det ville fungere. Da jeg fik dem på valgte jeg de brune og mest naturlige.. meget sjovt at prøve… men kan bare ikke have noget kunstigt på såsom negle, hår eller vipper ; )))

 2. Salli skriver:

  Nej tak til strandvasker hænder med nude neglelak, det kan jeg til nød slippe afsted med hvis mine hænder er brune, men aldrig når gorgonzola kuløren har gjort sit indtog om vinteren 🙂
  Må dog indrømme at jeg har en svaghed for Nude øjenskygge paletter – hvor mange må man have før det tangerer det sygelige?…

  Nej til conturing – ja tak til highlightere

  Kh Salli

  • Jo's skriver:

   Hahaha… det beskriver nok meget godt den følelse jeg har med “nude” negle : ))) Nude eller naturlig øjenskygger er jeg også til : )))

 3. Karin VS skriver:

  Kære Jo 🙂
  Åh hvor er det befriende at du skriver som du gør – og at du har mod på at sige tingene ligeud!
  Det med de falske kæmpe vipper, der har jeg en sjov oplevelse: jeg var i en unavngiven butik med makeup og hudpleje. Hen til mig kommer stedets ledende medarbejder! Hun havde i den grad påsatte vipper på, og på det ene sæt vipper sad noget mærkeligt noget. Jeg kunne overhovedet ikke koncentrere mig om det hun forsøgte at overtale mig til at købe, for jeg blev ved med at vente på at det der sad fast i vipperne ville ryge ind i hendes øje. Og jeg overvejede for og imod om jeg skulle sige det til hende. Nå men hun kom så helt hen til mig, og så det var noget støv af en slags, gråt og fnuller-agtigt!
  Jeg sagde ingenting! Men om jeg kan fatte hun ikke kunne mærke det! 😀
  Knus Karin

  • Jo's skriver:

   hehe sådan en vippe har også et større vindfang..der helt sikkert også kan fange fnuller : )))

 4. Cecilia skriver:

  Dejligt du skriver hvad du har på hjertet 😉
  Den eneste jeg ikke helt er enig i er den med nude neglelak (uden at jeg selv egentlig har brugt den). Ellers er jeg så godt som enig. Jeg synes virkelig ikke falske øjenvipper er pæne, synes en god mascara kan gøre store underværker. Det samme kan siges med contouring. I små doser kan det gå, men ellers synes jeg ikke om den trend, som jo virkelig har været over alt.
  Den sidste med håret må jeg erklære mig skyldig i, men det er ikke frivilligt, mit hår fedter næsten allerede dagen efter, hvilket er virkelig træls! Derfor er det også irriterende at alle tror man kan vænne sit hår til at “rense” sig selv. Det er i hvert fald ikke muligt med mit, og jeg har prøvet i lang tid (dvs. gået rundt med fedtet hår).

  Kh. Cecilia

  • Jo's skriver:

   Godt du nævner det med håret.. men nu er det altså ikke den slags hår jeg mener ; ) Men måske du udtørre din hovedbund siden den fedter så meget…Og jeg er et levende bevis på at man kan vænne sin hovedbund til nye vaner : )) det må jeg lave et skriv om.

 5. MetteG. skriver:

  Hvor sjovt. Jeg ville faktisk skrive til dig fordi jeg kan huske at du har haft et indlæg om single lash extensions og jeg overvejer meget om det kunne være vejen frem. Mest fordi jeg uden mascara har usynlige vipper og mine øjne er så sarte at jeg har svært ved at gå med mascara. Men det behøver jeg ikke nu, hvor du skriver sådan:-)

  Nå men jeg er helt med på dem alle sammen – altså bortset fra det der med vipperne, hvor jeg er lidt tvivl. Men jeg er med, hvis vi taler bambi-vipper. Og jeg hader contouring! Intet mindre! Jeg kan simpelthen ikke lade være med at glo når jegg møder en, der har kastet sig ud i det. Tænker om de ikke selv kan se det? Det er sgu lidt lige som 80’ernes bruncreme-kanter. Det var jeg også dybt facineret af – altså hvorfor folk ikke selv kunne se at det var helt væk? Nå men de nude negle har jeg kun set pæne eksemplarer af på fotos. Og det pastelfarvede hår. Dont go there….

  • Jo's skriver:

   Hvis du kan finde bare én i byen der laver dem naturligt og du kan holde ud at have dem på… go for it! Ellers er jeg forfaldet til vippeserum.. det virker for mig. Sjovt med det contouring.. minder mig egentlig lidt om lipliner looket der var fremme for en 15 -20 år siden hvor man malede en brun liner rundt om læberne. Det var også ret fjollet. Men selv har Metro Express så sent som i går lagt en video ud hvordan man laver contouring. Bliver så træt Mette! : )))

 6. Marlene Høj skriver:

  Jeg vil give dig ret i hver og en!

 7. Stine skriver:

  Hvor er du bare sød, at du har svaret alle i dit foregående indlæg <3 Jeg ved ikke om Terry Barber bestemmer hvilke produkter der er i sortiment hos MAC, men de har altså også lanceret en contouring palette eller pudderduo er det nærmere, men den er beskrevet til contouring brug. Den er udsolgt hos Magasin…;) Jeg ved ikke om vi en dag vågner op og synes at contouring er lige så kikset som den pink blush fartstribe fra 80erne. Det er i hvert fald alle vegne – og ingen vegne kønt!
  Pastel eller gråt hår nej tak uanset alder. Da min svigermor fik farvet sit grå hår lyst blev hun langt yngre og mildere at se på.
  Fedtet hår og tørshampoo – nej tak! Jeg vil hellere have rent og tørt hår end fedtet hår. Stakkels sulfater som snart er lige så onde som de misforståede parabener under et. Tror "nude" er nemmere og pænere end "pale skin colour". Om man kan li farven er en smagssag vil jeg mene ;). Jeg overvejer virkelig den mascara du linker til her. For jeg kan godt li fyldige, lange vipper. Jeg synes at alle mine mascara valg smudger for mig på de nederste vipper, måske pga den concealer, jeg bruger nu. Jeg har tænkt på MACs Extended Gigaplay. Kender du den?

  • Jo's skriver:

   Der må jeg være dig svar skyldig.. men netop har beauty industrien jo opfanget en tendens, der kan tjenes penge på og det gør MAC selvfølgelig også : ))) Men selvfølgelig skal folk makeuppe sig som de synes og style håret så det passer.

   Hvis du synes mascaraen rygger under øjet… så anbefaler jeg helt sikkert tårefaste af slagsen. MAC laver én der hedder Extended Play.. men kender ikke Giga. Ellers Maybellines lash sensation. Husk hvis du skal kaste dig ud i mascaraen jeg linker til, så SKAL den øves ellers drysser fibrene, men har man tilgengæld fået styr på det er den SÅ fed : )))

   • Stine skriver:

    Tak fordi du slettede min double up kommentar 😉 Den fra i går troede jeg ikke var blevet registreret. Men heldigvis var jeg da enig med mig selv ;))) MAC mascaraen er den Extented Play du skriver. Den hedder bare Gigablack – så det var det jeg havde fået rodet sammen 🙂 Og det betyder nok bare at den er gigasort 😉 Ok tak for info om fiber mascaraen. Måske jeg ikke skal rode med den første gang juleaften så 😉

    • Sandra skriver:

     Jeg har selv bøvlet med at jeg bliver sort under øjnene… Ved ikke om det er fordi mine vipper rammer huden, min hud fedter (det synes jeg bare ikke den gør under øjnene) eller min concealer. MEN! Jeg fandt løsningen, der i hvert fald virker for mig!

     Jeg bruger MAC’s øjenvippe primer, og derefter en mascara jeg ikke kan huske hvad hedder, og umiddelbart heller ikke finde den på deres side. Men dens søster hedder ‘In Extreme Dimension 3D Black Lash’, den jeg bruger er så bare den hvor der står MAC all over på, bare med hvid skrift. Den jeg beskriver har bare sort skrift.
     Tænker det er værd at prøve.
     Primeren virkede dog ikke sammen med andre mascara, og MACs mascara smittede stadig af uden primeren…. Men sammen er de fantastiske 🙂

     • Jo's skriver:

      Den primer kender jeg slet ikke.. lyder smart. Jeg bruger også aller mest tårefaste så det ikke skøjter ned under øjet når jeg arbejder på andre. Bruger dog selv sjældent mascara under øjet på mig selv : )))

 8. Anna skriver:

  Enig med pastelhåret… Det er bare et lettere patetisk forsøg på at være ung med de unge. Få kan bære det! Gråt hår synes jeg til gengæld ser helt åndssvagt ud til unge piger!!
  Ellers er jeg altså glad for både contour, lash extentions (med måde) og nude lak. And proud of it haha 😀

  • Jo's skriver:

   Hurra for vi alle har forskellige smag og er jo fristet til at sige “whatever works for you” ; ))) Og der er jo rigtig mange som er enige med dig ;)))

 9. Dorte skriver:

  Enig!!
  Øhhh måske gad jeg godt at den med håret holdt lidt endnu, mest fordi jeg (stadig) ikke helt har lært det. Mit hår hænger foran på 1 dag uden vask, først på dag 2 uden vask blir det lange lækkert m flot krøl, men da er forhåret i seriøs 90’erne gymnasie krise (fladt/fedtet), øv!!
  Anyway, andet spørgsmål – kommer du kun mascara på de øverste vipper?

  Mvh Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.