VIDEO GUIDE: SÅDAN PIMPER DU DIN FOUNDATION

12273090_10153741778073988_256380779_n
Er din foundation for tør, for dækkende og giver ikke nok glød?

Så guider jeg dig igennem en let måde at upgradere den på. Du skal bare bruge dagcreme og shine feks som Lumi primeren fra L’Oréal Paris. Og så fortæller jeg hvorfor jeg skruer ned for alt for meget foundation og concealer. KEEP IT NATURAL!

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Exuviance, Gosh Copenhagen, Lóréal, Mii Cosmetics, VIDEO GUIDE, Videoguide. Bogmærk permalinket.

15 svar til VIDEO GUIDE: SÅDAN PIMPER DU DIN FOUNDATION

 1. Cecilia skriver:

  Fantastisk video. Det er en super god og naturlig måde at bruge foundation på. Synes ofte det ser malet ud, hvis det bare kommer direkte på. Der er også mange guider på youtube, hvor de bare smørrer et lag i hele hovedet og ofte har de ikke brug for det. Jeg kan godt lide at du gerne vil kunne genkende dig selv, og jeg har det selv på samme måde.
  Nu er jeg generelt ikke så god til make-up, og kan også godt gå uden (på trods af problemer med uren hud). Det er også fordi jeg kom sent i gang med make-up, så det her tip passer lige til mig 😉
  Har et spørgsmål der passer lidt til temaet. Jeg har en ubrugt cc cream fra clinique, som desværre er for mørk, og den kan ikke byttes. Skal den blandes med en anden cc cream, hvis jeg gerne vil have den lysere eller må det også godt være fx bb cream? 😉

  • Jo's skriver:

   Super du kan bruge inspirationen : ))) Du kan sagtens blande din CC cream med lysere CC cream eller lysere foundation ellers kan du måske gemme den til næste sommer : )))

 2. Jette Berg skriver:

  Tak for endnu en brugbar video. Du anbefalede på et tidspunkt primeren/den transparente pudder fra loreal – nu fandt jeg så ud af hvordan jeg skal bruge den😀 Kunne se at du brugte metoden med at arbejde det ind i penslen som du tidligere har vist og som er blevet et stort hit hos mig👍 Bli’r så meget klogere hver gang. Glæder mig til næste video

 3. Helle Rick skriver:

  Jeg nyder at høre/se dine små videoer. Jeg holder mig også til det meget naturlige. Har aldrig brudt mig om, at se for sminket ud. Der er altid noget at lære og små fif til dagligdagen. Tak for det 🙂

 4. HeLene skriver:

  Tak for video, virkelig brugbart til hverdage (der er vel dem de fleste af os har flest af?), jeg synes nemlig tit det er svært med de de rande, dette skal jeg prøve, det bliver også lidt bespoke skincare, det kan jeg lide!

  • Jo's skriver:

   Det er nemlig en super dags makeup uden at gemme sig selv væk.. Godt du kan bruge fiduserne : )))

 5. Birgitte B skriver:

  Hvad er det for nogle render under øjnene du snakker om ?!! 😉 det er jo ingenting… Men tak for en fin video. Jeg bruger heller ikke foundation dagligt, så det var fine tip. Især det med at bruge fingrene. Jeg er ikke god til det med pensler. Kh. Birgitte

 6. Karin VS skriver:

  Kære Jo 🙂
  Tusind tak for videoen! Igen viser du hvordan helt almindelige kvinder kan gøre, og det er virkelig dejligt 😀
  Nogle videoer på youtube er sådan set fine nok, men hvis man skal gøre som de siger, ender man jo med at ligne en der skal på skærmen men en kg-tung makeupmaske på.
  Synes virkelig det er genialt det med at blande sådan en lumi-creme i!
  Og så har du jo altså bare den flotteste hud! Synes der var så sødt du sad og nævnte små røde knopper, hvilke knopper? Din hud er perfekt 🙂
  Knus Karin

  • Jo's skriver:

   Som jeg lige skrev til Birgitte ovenover, så skjuler video og kamera lidt… det lover jeg : )))

 7. Fru Striib skriver:

  Hej Johanne

  Tak for super fin og brugbar video.

  Hvad hedder den transparente pudder du bruger?

 8. Lene Kathrine Jensen skriver:

  Jeg elsker dine videoer og din tilgang til makeup. Så tusind tak for dine gode og brugbare råd og små fif! Du gør min morgen så meget lettere…😀
  Jeg ville så gerne finde en foundation til min tørre og let rødmossede hud og i min rigtige nuance, men føler mig altid helt fortabt foran udvalget og alle nuancerne. Men jeg tænke, at nuancen mere kan afvige, fra den helt perfekte til min hudtone, når jeg benytter mig af dette fif og at dagcremen kan afhjælpe på tørheden?…😉
  Du skal også lige have et forsinket tillykke med dit jubilæum og en kæmpe tak for, at du fortsat beriger mig med dine tanker, dine gode råd og din hjælpsomhed. De produkter som du præsenterer, er til at komme i nærheden af, uanset om det er til hud eller hår, både prismæssigt og geografisk. Din tilgang og dit sprog er dejligt enkelt og letforståeligt. Og når man som jeg, ikke har evnerne og i øvrigt ikke er til de helt store og krævende makeup’er, så er din blog altså helt uundværlig. Tak!!!…😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.