KLAR TIL AFSKED MED DELLERNE?

eksporter6
Jeg må tilstå at jeg er sådan et menneske som i de fleste tilfælde vælger quick fix løsninger.. der hvor jeg ikke selv skal arbejde for meget for det (er selverklæret motionsforskrækket). Og så er der de ting hvor lige meget du piner dig selv i motionscenteret så sker der INTET… Jeg mener de der sejlivet fedtceller vi har siddende rundt omkring på kroppen som bare ikke forsvinder. Hvor du måske har forsøgt at tabe dig og træne som en gal for af komme af med den sidste bid, men lige lidt hjælper det.

For første gang sidste år (2014) slap jeg næsten af med de værste af slagsen med en kostomlægning, men også denne HER behandling var med til at komme flankerne til livs. Næsten 20 kilo røg sidste år, men over 5 kilo er tilbage igen… og de sidder igen lige der i hver side over buksekanten og pynter. Vi taler om I-lands problemer og måske lidt mangel på kropsacce (fra min side) pt, men hvad hvis der nu findes en løsning der dræber de sidebens-fedtceller permanent uden smerter, uden indgreb, uden bivirkninger og ganske lidt af din tid?  Så er det her jeg spidser øre..

For i dag var jeg til et vanvittig spændende presseevent hos N’age som netop byder på en ny spændende teknologi “CoolSulpting”. En non kirugisk behandling som permanent fryser og fjerner fedtdepoter. Det er ikke en slankekur (eller et vægttab)! Men en skulpturering af kroppen. Så det er her du kan blive de flanker, inderlår, dobbelthage eller underarme kvit og faktisk meget mere. Et område tager en time at fryse (og imens du ligger ned og slapper af) og herefter tager det op til 4 mdr for det endelig resultat. Nogle steder kan kræve et par behandlinger og nogle steder kun et, men resultater er bevist virker og reducere minimum 20-25 %. Du kan læse meget mere om behandlingen lige HER.

Der skal virkelig noget til før jeg ville lægge mig under en kniv rent kirurgisk  i et skønhedsøjemed. Og derfor tror jeg helt sikkert denne behandlingsform er meget mere interessant for sådan én som jeg. Hvis jeg booker en konsultation og kaster  mig ud i det lover jeg at vise før og efter billeder… Kunne du finde på at vælge sådan en behandling?

Dette indlæg blev udgivet i CoolSculpting. Bogmærk permalinket.

9 svar til KLAR TIL AFSKED MED DELLERNE?

 1. Camilla K C skriver:

  Det kunne jeg måske godt – er lige pt i gang med et kostomlægning og motions forløb, hvor jeg indtilvidere har tabt 15 kg, og mangler godt 10-12 stykker endnu. Men jeg ved også, at især fedtet på lårene, ikke forsvinder lige som meget som jeg gerne vil have det til. Så det kunne bestemt være en løsning for lige at få det sidste med.

  • Jo's skriver:

   Hvor er det sejt gået! Stort skulderklap til dig.. Måske det kunne være en belønning når du er ovre næste etape : )))

 2. Salli skriver:

  Jeg er det min veninde kalder kvartalsmotionist… dvs. ind i mellem kaster jeg mig ud i løb, Reformer, Styrketræning og lige så pludseligt som jeg er startet stopper jeg igen – og jeg aner ikke hvad det er der går galt – men det har været sådan så længe jeg kan huske.
  For et par år siden tabte jeg 16 kg med en kostomlægning – og det var skønt jeg var for første gang i mange år en str 38 alle steder udtagen på overarmene… de nægter at følge med resten af kroppen og det betyder at jeg ganske enkelt ikke kan få armene ud gennem ærmerne på tøjet – så JA jeg ville da klart overveje at lægge mormorvinger til en omgang frysning – 🙂

 3. Stine skriver:

  Hm hvis jeg havde flere tusinde i overskud på min konto tror jeg ikke jeg ville vælge det alligevel. Hvad sker der, hvis man tager på igen? Og hvad med den aldersbetingede og hormonelle delle tildeling, der ikke kun har med fedt at gøre, og som ingen af os undgår, med mindre vi dør unge. Fx har jeg begyndende bh-delle på ryggen, men der er sørme ikke meget fedt under huden – det er vel huden som slappes og laver folderne… Og de der før og efter billeder på hjemmesiden giver jeg ikke meget for. Det er photoshoppet. Alt fra baggrund til trusser, bukseelastikker og hudfarve er identiske på før og efter billeder – det tror jeg altså ikke er muligt uden photoshop ;). Ham med hår på maven kunne måske bare have spist mindre den ene dag og ikke den anden. Min erhvervsskade “øje for detaljen” er skeptisk. Så jeg kører Triumph/Wolford shapewear stilen lidt endnu. Ærgerligt at det ikke er opfundet til dobbelthage og poser under øjnene – endnu 🙂

 4. Mie skriver:

  Hej Jo, de body wrap behandlinger du fik sidste år, laver Merete dem selv? Umiddelbart kan jeg nemlig kun se på hendes side at hun forhandler til andre klinikker, som så laver dem – eller har jeg misforstået noget?

  • Jo's skriver:

   Hun underviser mest i dem og laver dem engang imellem. Du kan evt kontakte hende og spørge. Hun er helt fantastisk ellers er jeg sikker på hun kender en der er lige så god til det : )))

 5. Sofia skriver:

  Hej, jeg overvejer det stærkt!! Især efter jeg har tabt en del, og har brug for hjælp til resten. Jeg vil følge med og se forløbet
  Mvh
  Sofia

  • Jo's skriver:

   Tillykke med vægttabet : ))) Jeg regner med at kaste mig ud i det… tror jeg : )))

 6. Marie-Louise jønsson skriver:

  Hej jo. Du ser jo dejlig ud på alle billeder. Det ene billede du henviser til (hvor du er slank i ansigtet) har du nogle flotte vipper. Kan du huske hvilken mascara du har brugt på det billede? Det vil jeg rigtig gerne vide 😉 Ml

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.