DER SKAL NU LIDT MERE TIL END BARE AT KALDE SIG HÅR DOKTOR

12270200_10153751015193988_296097898_n
Jeg elsker stort hår.. nogle vil mene jeg er blevet Hollywood-ficeret og andre er måske også ramt?

Det er måske lige lidt lovligt sent jeg får skrevet om “Magic Mousse Shampoo” fra Hair Doctor, som var blandt mine favoritter af de produkter jeg testede til Danish Beauty Award. Men nu er jeg løbet tør og en reminder om at se at få tanket op på den konto og få skrevet om produktet.

En spøjs gele der bliver til en cremet skum når man massere det i håndfladerne. Påføres i det våde hår og skylles ud igen. Ingen virketid. Renser, plejer og beskytter håret. Indeholder et stofder hedder inca inchi oil som er rig på omega 3, omega 6 og omega 9 fedtsyrer, silkeproteiner og pantenol. Dette giver en innovativ foaming teknologi, som giver håret ekstra volumen, blødt og naturlig glans. Synes virkelig mit hår får en lækker opgradering.. lidt lettere, fyldigere og blødt. Uden parabener og silikone.

Du finder den HER til 90 kr på tilbud. (inderholder ikke affialiated link).

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Hair Doctor. Bogmærk permalinket.

5 svar til DER SKAL NU LIDT MERE TIL END BARE AT KALDE SIG HÅR DOKTOR

 1. Cecilia skriver:

  Det lyder som et produkt lige for mig, for mit hår er tyndt, fint og fylder ikke.
  Har fra samme mærke ejet hårlæk (den er okay) og pulver/pudder til at give fylde, men den smed jeg ud.
  Måske dette produkt kunne få mig til at ændre det synes jeg har på mærket 🙂

 2. Karin VS skriver:

  Hej Jo 🙂
  Forstår ikke helt, er det en styling skum der skal skylles ud?
  Knus Karin

 3. HeLene skriver:

  Spændende produkt, jeg undrer altid om shampo indeholder sulfater og silikone, men det lykkedes mig ikke at finde fuld ingredients liste på den her, online, men jeg prøver gerne igen, fordi skumprodukter er virkelig nice. Rituals har forresten en bodywash i foam form som er så lækker, findes mange dufte min favorit er den som hedder noget med yogi (har den ikke lige her).

 4. Mille skriver:

  En lille servicemeddelse – Man kan få den i Matas pointshop lige nu. Har netop bestilt en efter din anbefaling 🙂

 5. Anna skriver:

  Det kunne være man skulle prøve den 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.