3 TING DU MÅSKE IKKE LÆGGER MÆRKE TIL…

12511901_10153859106678988_985279041_nFør jul var jeg booket ind på en stor event-opgave.. Jobbet gik ud på at makeuppe så mange som muligt på så kort tid som muligt. Efterfølgende kunne de få taget et nyt portræt. Opgaver som denne er altid ret spændende og lærerige, da det giver et klart billed af folks hudpleje-og makeup rutiner. Og der var 3 tydelige udfordringer at tage fat på…Fugt, mascara, og base.

Når det er vinter oplever jeg ofte huden trænger til extra fugt, men det skal for nogen også være en ekstra fed barrier der skal til. Kulden virker udtørrende og dine kinder sladrer lynhurtigt om du har styr din vinterpleje.

Rens og fugt hver dag hele året rundt. Har du ren og fugtet hud, er det svært fra udefrakommende faktorer at ødelægge din hudfilm som beskytter mod bakterier, vejr og forurening. Brug fugtgivende serum eller maske til natten. Efterfulgt af fede fugtgivende dagcremer og serums.

Sidder din mascara hvor den skal?! Det gjorde den slet ikke på de fleste af de kvinder jeg havde fingrene i til eventet. Her var jeg faktisk meget overrasket at se hvor lidt mascara der var tilbage fra om morgenen, hvor kvinderne havde tage det på  til om eftermiddagen hvor  jeg makeuppede dem. Her er min største anbefaling tårefaste mascara og de behøver ikke være dyre. En god mascara sidder hvor den skal og så længe den skal, også selv den ikke er vandfast.

Sandheden skal ses i dagslys. Er du i tvivl om din base passer i nuance og konsistens… så skal den kunne klare et tjek i dagslys. Her ser du lynhurtigt om du er ramt ved siden af med farven og om du bruge det rette baseprodukt i konsistens. Og selvfølgelig har din hudpleje ret meget at sige i forhold til din base. Med et godt underlag, er det meget nemmere at lægge en flot foundation.

Jeg har i øvrigt fået rigtig mange henvendelser vedr private makeup kurser. Jeg har desværre ikke nået at svare alle.. det beklager jeg. Jeg vil se om jeg evt kan få lavet et minikursus hvor jeg samler et hold i stedet. Vender tilbage når jeg har fundet lokaler.

Dette indlæg blev udgivet i Beaute Pacifique, BEAUTY TIPS, Bioeffect, Exuviance, Jurlique, Makeup Artist, Nilens Jord, PRODUCTS/MAKEUP, PRODUCTS/SKINCARE, Purely Professional, Skincare, Yves Rocher. Bogmærk permalinket.

11 svar til 3 TING DU MÅSKE IKKE LÆGGER MÆRKE TIL…

 1. Lonnie skriver:

  Kan du anbefale en mascara

  • Jo's skriver:

   Det kommer selvfølge an på hvilke slags mascara type, samt prisjele du er til. Men personlig er jeg stadig rigtig glad for mMybellines “lash sensation”. Ellers spørg i din lokale matas hvilke brands der laver de tårefaste. Mac laver også en rigtig god én : )))

 2. HeLene skriver:

  Hvilken er din favorit barriære creme som man kan bruge til dagen uden at make-upen glider af?
  Til gengælder er jeg glad for macs extended play, en sk tubemascara, som jeg bruger til hverdag. Jeg var til med ude og løbe i snevejr forleden dag og forventede mig at se ud som en panda efterfølgende men det sat der den skulle trods sved og snefald. Hvad synes du om den?

  • Jo's skriver:

   Jeg plejer i bund først med serum. Og lige nu er jeg ret glad for Exuviances fede og opstrammende ansigtscreme. Ellers er Bioeffect og en favorit fed af slagsens. Jeg kan jo virkelig godt lige de meget extra fede af slagsen. Det er faktisk lige den mascara jeg mente i ovenstående kommentar hvor jeg nævner én fra Mac. Den er så go’!

 3. Teresa skriver:

  Jeg har altid haft tør hud og har fået et par forskellige produkter til at virke rigtig fint. Men det er som om de ikke rigtig giver mig fugt nok denne vinter. Har du nogen tips og produktanbefalinger?

 4. Helle Rick skriver:

  Rigtig god og nyttig information.
  Tårefast mascara skal jeg have fingrene i, da min/mine nuværende drysser sidst på dagen. Både de dyre og de billige 😀

 5. UllaMB skriver:

  Dejlig blog! Har erfaret brug for at supplere serum og bb med olie til kinder også! Har et problem med netop vildfaren mascara ! Har skiftet Mascara flere gange men hjælper ikke! Har teori om at concealer, som jeg er nødt til at bruge til mørke rande kan opløse mascara?? Har længe brugt Macs prolongwear men netop stoppet. Den er på en måde blevet for tør til mine øjne. Gør linier i mit 40+ ansigt tydeligere! Har du et godt råd?

  • Jo's skriver:

   Tak og dejligt du har lyst til at læse med : ))) Jeg kender udenmærket prolongwear… Den er fuldtdækkende og jeg ville personligt aldrig bruge den til dagsmakeup og aller helst bare til foto og tv. Prøv evt at fortynd den lidt med lidt dagcreme eller en foundation. Og husk selvfølgelig altid pudder (gerne transperant) efterfølgende for at låse den fast : )))

 6. Anne Sofie Arildsen skriver:

  Ester Lauder og Georgie Armani har begge fantastiske mascarer.
  Dejligt du er tilbage på bloggen og held og lykke med dine drenge.
  Make up kurser lyder rigtig godt👍

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.