DET KAN VÆRE HÅR-NØDVENDIGT

12576226_10153873101543988_280390804_n
Der er god grund til at læse med hvis du mangler hjælp til enderne.. Et af mine fortrukne brands indenfor hårstyling har netop lanceret et lille “must have” af et plejeprodukt til de tørre og spaltede spidser. Og det går rent ind til sådan en som jeg, som ofte må  snyde mig til et velplejet hår.. både mit eget og andres.

Advanced Spilt End Therapy er et varmeaktiveret produkt der forebygger slitage og lukker spaltede spidser. Som indehaver af et hår der tit er i berøring med varme stylere og føntørre er produktet intet mindre end genialt. Helt enkelt får mit hår en pænere finish og mine knastørre enderne virker blødere og mere samlet.

Produktet bruges i håndklædetørret hår i de nederste 5-10 cm af håret efter anvisning. Jeg bruger ganske lidt også i det resterende udvendige del af håret, da jeg har en del knækket hår længere oppe end kun i enderne. Føn og brug styler med temp på ca 185 grader (og ikke over 200 grader). Dette gør produktet forsegles og holder i op til ti hårvaske.

299,- til hjælp til de tørre lokker fås feks lige HER. Jeg er fan.

Dette indlæg blev udgivet i GHD, HAIR, hair products, PRODUCTS/HAIR. Bogmærk permalinket.

Et svar til DET KAN VÆRE HÅR-NØDVENDIGT

  1. Julie Monberg skriver:

    Det lyder i høj grad som et lille mirakel-produkt, som jeg skal se nærmere på (:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.