MAKEUP ARTIST HEMMELIGHED PÅ BUDGET

12583616_10153875528143988_867250282_n
Hvis man skal have de gode tips, skal man selvfølgelig holde øje med makeup artisterne. Og jeg kigger nemlig også mine kollegaer over skulderen. De (jeg) bruger kun de produkter der virker.. og er et produkt ikke optimalt når man arbejder med det, er det videre til det næste.

En fugtet hud er altid bedst at arbejde med og ofte skal man bruge noget hurtigvirkende når man står på et makeup job. Og det er med god grund  at “Skin Food” fra Weleda netop er blevet et kult produkt også  blandt makeup artister. Egentlig er det et all-round produkt til al hud tør på kroppen der har brug for extra pleje, men det er også virkelig god kulde-stopper til huden. Cremen giver glans til huden og gør den virkelig blød. Blandt andet giver den også et “dewey” look hvis man bruger den centeret på kindbene.

Jeg kan personligt også rigtig godt lide at bruge den som fugtmaske til natten, når min hud i perioder trænger til extra smørelser. Men ellers hænder, fødder, knæ, albuer og skinneben er den god til at få ramt på tørheden med.

Indeholder bl.a.  lanolin, kamille, morgenfrue og mandelolie. Du kan købe produktet HER

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, PRODUCTS/SKINCARE, Weleda. Bogmærk permalinket.

7 svar til MAKEUP ARTIST HEMMELIGHED PÅ BUDGET

 1. HeLene skriver:

  Ja, den er bare dejlig og findes i to størrelse så den er nem at have i tasken! Tak for at huske på den i den her tid!

 2. Stine skriver:

  Den indeholder ret meget alkohol, synes jeg, når jeg klikker på linket og læser om den. Det står før glycerin på ingredienslisten. Er det godt? Troede det var skidt og udtørrende? 🙂

 3. Jo's skriver:

  Hvis den havde en udtørrende effekt turde jeg slet ikke bruge den på mine kunder og ville heller ikke bruge den selv ; ) Alkohol er i stedet for konserveringsmiddel, men kan ikke se nogen steder at den skulle indeholde meget alkohol. Men tror generelt alkohol er et holdningsspørgsmål, ligesom parbener, silikoner, sulfater og andre indholdsstoffer : )))

  • Stine skriver:

   Det er kun fordi alcohol står som nr. 6 på ingredienslisten og glycerin som nr. 8. Og jo højere oppe på listen, jo højere indhold af ingrediensen har jeg lært. Åh det er ikke nemt at blive klog på godt og skidt i hudverdenen. Men jeg tager dit ord for at den er god så 🙂 🙂 🙂

 4. Mathilde Baand skriver:

  Den må jeg helt sikker prøve, jeg døjer altid med tør hud og specielt i de kolde måneder 🙁

 5. Anna skriver:

  En god klassiker!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.