VELDUFTENDE BÆREDYGTIGHED ER DET NYE SORT

12584144_10153877929493988_781831267_n
Hvad får man hvis man blander økologi, bæredygtighed, 3 skarpe næser sammen med hygge, nærvær og enkelthed? Clean’s nye søster brand “Clean Reserve”!

6 unikke luxuriøse dufte i 100 % nedbrydelig emballage og udgangspunkt i naturlige ingredienser. Og som noget helt nyt i skønhedsbranchen er disse dufte lavet til at kunne blandes på kryds og tværs af hinanden, så man kan mixe sin helt egen individuelle personlige duft.

Serien består af seks meget forskellige dufte heriblandt 2 unisex. Og lanceres i Magasin og Magasin Oline 1 februar. 850 kr for 100ml, som du godt kan glæde dig til. Og er du parfume elsker må du stikke næsen forbi.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Clean Reserve, Parfumer, SG79. Bogmærk permalinket.

4 svar til VELDUFTENDE BÆREDYGTIGHED ER DET NYE SORT

 1. Rie Dyrnes skriver:

  Har altid været glad for Clean. Skin og wood er favorit, og de kan også mikses. Glæder mig til at prøve. Umiddelbart lyder det lidt dyrt, især hvis man skal have flere :O)

  • Jo's skriver:

   De her nye parfumer er faktisk et søster brand, så ikke noget at gøre med disse Clean Reserve som sådan. Undrede mig også lidt over hvor dyrt det ville være hvis man skulle mixe, men er næsten sikker på der snart dukker flere nyheder op fra brandet : )))

 2. HeLene skriver:

  Åh, la la, det kan jeg knapt vente med at få testet. Hvilken kan du bedst lide? Flotte navne.

  • Jo's skriver:

   Sueded Oud er favorit, men jeg er også meget mere nysgerrig på Terra Woods. som begge er unisex.. er ret vild generelt med unisex parfumer. Dog var Velvet Flora også ret interessant til trods for den meget blomsteragtige duft i forhold til hvad jeg plejer at kunne lide : )))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *