PÅ MED DEN PIGER…

12647879_10153888020083988_1593026605_n
Det kan nok diskuteres ville makeup produkt er det vigtigste, men hvis du spørger mig er der ingen tvivl. Det er læbestiften! (Dernæst blush, men du kan jo også bare bruge læbestiften til at give glød i kinderne.. Så derfor!)

Når du først har fundet din farve og fundet dig til rette med brug af læbestift (det er nemlig sådan noget der godt kan tage lidt tid at vænne sig til), kan det blive din smukkeste accessorie, men også en statement om at du ikke er ligeglad og tør vise dig som kvinde. For netop symbolisere læbestiften som det eneste makeup produkt kvindelighed, et statement og sejhed.

Der er ingen der siger du skal skrue alt for meget op for farven eller for meget ned.. for vi ved godt nudeness i makeuppungen er ved at værre passé. Men find en god mellemtone som lige hiver din øjenfarve og glød frem i ansigtet… og selvfølgelig også fremhæver dine læber. Men også en læbestift som plejer og giver fugt til læberne.

Hvis du kigger Shiseido’s vej er der virkelig et stort ud i smukke naturlige nuancer. Både deres Perfect Rouge Parfait som er flot farvemættet eller deres Veiled Rouge som er lidt mere transperant i farverne.  De koster ca 220 kr bl.a. HER.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Ikke kategoriseret, PRODUCTS/MAKEUP, Shisheido. Bogmærk permalinket.

15 svar til PÅ MED DEN PIGER…

 1. Karin VS skriver:

  Kære Jo 🙂
  Den farve er utrolig flot til dig 🙂
  Har du et godt råd til når man er et virkelig tørt sted og ens læbestift ligesom visner på læberne? Jeg er ret desperat, for efterhånden er det kun læbepomade jeg bruger i de situationer, og jeg trænger til at bruge læbestifter 😀 jeg har prøvet tricket med at fylde læberne ud med læbeblyant – men det gjorde det faktisk værre. Hvad gør jeg?
  Knus Karin

  • Jo's skriver:

   Tusinde tak kære du… måske kan det være din læbestift. Det gør nogle nemlig på mig. Kan du ikke bruge en plejende læbebalm hver aften inden du går i seng og om morgen for at preppe dine læber til læbestiften… men også finde en extra fugtgivende læbestift : )))

 2. Birgitte B skriver:

  Jeg er blevet bedre til læbestift. Har en virkelig lækker én fra Dior. Faktisk har jeg andre læbestifter, men denne slår den. Så meget så jeg overvejer at købe den præcis samme, når den er brugt op. Kh. Birgitte

  • Jo's skriver:

   Så har du din signatur læbestift! Jeg har bare for mange, men har dog r en yndlings rød også fra Dior… kun til særlige lejligheder : )))

 3. Åh det er så tjekket med læbestift! Mine tænder er desværre ret misfarvede, men er der noget med en regel med en farve der kan hjælpe lidt på kaffe tænder?

 4. Tanya skriver:

  Og din læbestift på billedet her får virkelig din smukke blå øjenfarve frem! Har du nogen anbefalinger til mere grønlige øjne (som også lider af røde blodkar, desværre)?

  • Jo's skriver:

   Det kan være rigtig svært uden at have mødt dig først… men tænker sagtens du kan bruge samme naturlige nuancer som jeg… i de rosa nuancer : )))

 5. Gitte skriver:

  Rigtig flot læbestift 👍 Tror også den lige er mig. Hvad er det for en farve du viser på billedet?

 6. carina skriver:

  Fabelagtig smuk farve til dig, Jo.

 7. HeLene skriver:

  Tak for en ‘nudge’ jeg er mest til gloss og balm. Bruger vist alt mit krudt på hudpleje og så skal det gå stærkt med makeupen.
  Bruger dog hver eneste dag dine tip om at lægge foundation med fingrene, er blevet så glad for det, som jeg lærte på et af blogindlæggene herinde.
  Så jeg skal nok komme igang med læbestiften med???…

  • Jo's skriver:

   Sejt… taknemmelig for at kunne inspirere : )))

   • Gitte skriver:

    Har prøvet at lede efter det blogindlæg om at lægge foundation med fingrene, men kan ikke finde det – Det lyder som et spændende indlæg, men hvordan finder jeg frem til det? 😄

 8. lovisen skriver:

  Kan se Shiseido læbestift er på tilbud i Matas life nu til omkring 175.- fantastisk pris.
  Håber også på at du vil skrive nummeret på den du har på.
  God weekend 😊

  • Jo's skriver:

   Det er fin pris for fine læber.. det er Perfect Rouge RD732 Blush. Også god weekend til dig : )))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.